Eveniment live

RestartiX
Summer Sales

9 August 2023, ora 19:00

Eveniment LIVE cu Alexandru Ilie. Inscrie-te acum pentru a nu rata campania cu cele mai mari reduceri la produsele și dispozitivele medicale marca RestartiX!

Eveniment live

Te invităm la evenimentul verii

Sunt Alexandru Ilie, fizioterapeut și cofondator al platformei RestartiX și sunt încântat să te invităm la cel mai mare eveniment al verii – „Restartix Summer Sales”! (prima campanie de Reduceri Masive la produsele și dispozitivele medicale marca RestartiX, în genul BlackFriday!)

Dacă ai probleme cu somnul, suferi de anumite dureri cervicale, lombare sau toracale și vrei să îți ameliorezi aceste probleme (sau chiar să scapi de ele!) cu ajutorul dispozitivelor medicale RestartiX care îți vor oferi alinare și confort, acest eveniment este pentru tine.

Iată la ce te poți aștepta prin participarea LIVE

Reduceri Exclusive

Cele mai cautate dispozitive medicale vor fi disponibile pentru o perioada foarte scurte la preturi de neratat! Vei putea economisi masiv cumparant produsele care iti pot aduce alinare imediata. #ZeroDurere

Informații Profesionale

Vei putea interactiona LIVE cu un specialist medical renumit in fizioterapie si kinetoterapie online. In sesiune a alocata ii vei putea adresa intrebari la care vei primi raspunsuri live. #ZeroDurere

Cadouri Speciale

Pentru ca ne dorim sa va rasplatim pentru ca ne sunteti alaturi, vom oferi prin tragere la sorti cadouri speciale participantilor la eveniment. #ZeroDurere

Alexandru Ilie, expert în fizioterapie, Ghidul tău pe tot parcursul evenimentului

Ghidul și trainerul care te va călăuzi în această călătorie, Alexandru Ilie, este din 2009 licențiat în Kinetoterapie și Motricitate specială, Specialist în dinamometria computerizată și Expert în Fizioterapie.

Tot din 2009 a început să îi ajute pe oameni să scape de dureri, în special, de durerile de spate… durerile coloanei vertebrale: lombare, toracale și cervicale.
Se poate spune că până acum, a ajutat sute de oameni din țară și străinătate, din aproape toate domeniiile de activitate…

De la sportivi, politicieni, antreprenori, manageri și oameni de afaceri, tineri și mai puțin tineri… practic, oameni ca și tine care practică diverse forme de activitate și din toate categoriile sociale!
Așa că, dacă vrei să afli cum poți trăi fără dureri sau disconfortul apărut în regiunea gâtului, cum poți scăpa de dureri doar prin mișcare, fără bisturiu, fără medicamente și făra costuri mari, chiar din confortul casei tale, NU TREBUIE să ratezi această provocare gratuită de 5 zile!

Ce spun cei care au participat la alte evenimente alături de noi

Tatiana Dot

Vă mulțumesc!!! M-am mobilizat alături de voi să am mai multă grijă de sistemul meu osteoarticular și muscular și să transmit mai departe ceea ce am învățat de la voi.

Elena Ștefănuț

Recomand cu multă plăcere! Exercițiile pe care le fac acești tineri minunați, Alex, Florentina, Oana mă ajută foarte mult. Le mulțumesc din suflet!

Zamfir Ilinca

Eu până astăzi nu mă puteam ridica singură de pe podea. Acum pot! Să va dea Dumnezeu sănătate! Doamne ajută!

Ruxandra Radu

Sunteți niște profesioniști și se vede că faceți cu pasiune ceea ce faceți! Mii de mulțumiri! Multumim! Foarte util! Deja de 2 săptămâni de când lucrez cu dvs. și cu colegii dvs. Mă simt mult mai bine, disconfortul a scăzut și mobilitatea a crescut!

Maria Cuc

Este o echipă de oameni extraordinari, iar ca și profesioniști, de mare folos pentru o gamă largă de probleme de sănătate și mai ales de mobilitate! Mulțumim lui Dumnezeu că există!

Nick Neamtu

O echipă competentă și dedicată redobândirii și îmbunătățirii stării de sănătate a oamenilor. Recomand cu multă încredere să apelați la sfaturile acestora. Din punctul meu de vedere eu sunt pe deplin satisfăcut de rezultatele obținute în urma exercițiilor efectuate cu echipa Restartix.

RestartiX Summer Sale

Evenimentul începe pe
9 August 2023, ora 19:00

Dacă ai probleme cu somnul, suferi de anumite dureri cervicale, lombare sau toracale și vrei să „rezolvi” aceste probleme, acest eveniment este pentru tine.

Eveniment Live „Restartix Summer Sales” va fi un eveniment live mai mult decât captivant, unde veți avea ocazia să descoperiți cele mai noi și eficiente dispozitive medicale pentru ameliorare și îndepartarea durerii.