Webinar Gratuit

Spune STOP Durerii de Genunchi

7 Februarie, Ora 19:00

Înscrie-te GRATUIT și Participă la Primul Webinar în care vei afla cum poți să

"Spui STOP, Durerii de Genunchi!"

Acest webinar este susținut de M.PT Marin Radu, Fizioterapeut RestartiX, Master în ”Recuperare – Reeducare Motrică și somato-funcțională.

Ce vei afla participând la acest webinar gratuit?

  1. Care sunt cele mai comune cauze care conduc la prezența durerii la nivelul genunchiului.
  2. Cum poți identifica cauzele care conduc la prezența durerii la nivelul genunchiului prin teste specific.
  3. Care este mecanismul prin care kinetoterapia contribuie la reducerea durerii, gestionarea inflamatiei si îmbunătățirea funcțională.

Ești pregătit(ă) pentru un webinar cu totul diferit în care vei avea oportunitatea de a afla cum să-ți îmbunătățești sănătatea genunchilor?

Alexandru Ilie, expert în fizioterapie, Ghidul tău pe tot parcursul evenimentului

Te salut,

Sunt Alexandru Ilie, și te invit să te pregătești pentru o călătorie care îți va schimba pentru totdeauna modul în care te gândești la articulația numită genunchi și la afecțiunile care o afectează și care într-un final, îți dau durere.

Te invit să participi la un un webinar exclusiv în care colegul nostru Marin Radu îți va dezvălui cum poți spune STOP durerii de genunchi.

Despre Radu, tot ce pot spune e că simte o safisfacție nemărginită de fiecare dată când poate să ajute o persoană ce i se adresează cu o problemă din sfera recuperării medicale. Alege să fie în permanență deschis, empatic, implicat, prietenos în interacțiunea cu pacientul și crede cu tărie că actul medical în recuperarea medicală este o luptă continuă, acolo unde pacientul are nevoie de îndumare, încurajare, și de ce nu, de o vorbă bună.

Este Fizioterapeut, licențiat în Kinetoterapie și Motricitate Specială – Univeritatea Națională de Educație fizică și sport din București și, ca autodidact, a participat la mai multe cursuri de specializare, formare și certificări, precum:

⦁ Programul de formare Psihopedagogică în cadrul UNEFS
⦁ Programul de Master în ”Recuperare- Reeducare Motrică și somato-funcțională-Universitatea Națională de Educație fizică și sport din București
⦁ Certificat ” Dezvoltarea cadrului instituțional de implementare a normelor de etică și deontologie academică în UNEFS”
⦁ Tehnician maseur ( specializat în tehnici de masaj terapeutic)
⦁ Tehnici Miotensive în cadrul celor 3 module efectuate în București
⦁ Facilitări neuromusculare în conceptul fizioterapeutic integrativ- ”Direcții noi în conceptul FNP”
⦁ Workshop Dynamic Taping Level 1-Brașov
⦁ Workshop aplicare Kinesio Band/Rigid tape – București
⦁ Curs medical de aplicare Cupping (Ventuze)
⦁ Supraspecializare Orthopedic manual therapist în cadrul OMTRO ROMANIA în colaborare cu Hellenic OMT eDu –Grecia –atestat World Confederation for Physical Therapy
⦁ OMT în abordarea șoldului- raționame clinic, evaluare și tratament/ Evaluarea și examinarea genunchiului
⦁ OMT în abordarea genunchiului și piciorului – Raționament clinic, evaluare și tratament.

A efectuat Stagii clinice în cadrul ” Spitalului Clinic Sfânta Maria” din București, la ”Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov” din București, la ” Spitalul Monza Centru de excelență în chirurgie cardiovasculară”din București. Abia așteaptă să te cunoască și ăți dezvăluie tot ce știe pentru a spune STOP durerii de genunchi.

Acum, nu-i așa că nu îți permiți să ratezi această experiență transformatoare? Rezervă-ți locul chiar acum și fă primul pas către un genunchi cu #zerodurere.🌟

P.S. Prin participare, pe lângă faptul că vei putea învăța ce ai de făcut pentru a evita protezarea genunchiului, vei avea șansa să participi la o sesiune exclusive de Q&A în care Marin Radu va răspunde personal la toate întrebările ce I se vor adresa.

Apasă butonul „Înscrie-te gratuit” și ne vedem Joi, 8 Februarie de la ora 19:00, Online. 🤗

Ce spun cei care au participat la alte evenimente alături de noi

Tatiana Dot

Vă mulțumesc!!! M-am mobilizat alături de voi să am mai multă grijă de sistemul meu osteoarticular și muscular și să transmit mai departe ceea ce am învățat de la voi.

Elena Ștefănuț

Recomand cu multă plăcere! Exercițiile pe care le fac acești tineri minunați, Alex, Florentina, Oana mă ajută foarte mult. Le mulțumesc din suflet!

Zamfir Ilinca

Eu până astăzi nu mă puteam ridica singură de pe podea. Acum pot! Să va dea Dumnezeu sănătate! Doamne ajută!

Ruxandra Radu

Sunteți niște profesioniști și se vede că faceți cu pasiune ceea ce faceți! Mii de mulțumiri! Multumim! Foarte util! Deja de 2 săptămâni de când lucrez cu dvs. și cu colegii dvs. Mă simt mult mai bine, disconfortul a scăzut și mobilitatea a crescut!

Maria Cuc

Este o echipă de oameni extraordinari, iar ca și profesioniști, de mare folos pentru o gamă largă de probleme de sănătate și mai ales de mobilitate! Mulțumim lui Dumnezeu că există!

Nick Neamtu

O echipă competentă și dedicată redobândirii și îmbunătățirii stării de sănătate a oamenilor. Recomand cu multă încredere să apelați la sfaturile acestora. Din punctul meu de vedere eu sunt pe deplin satisfăcut de rezultatele obținute în urma exercițiilor efectuate cu echipa Restartix.

EVENIMENT LIVE

Cum poți participa?

Mai simplu de atât nici nu se poate!

Evenimentul are loc online, este GRATUIT astfel încât îl putea urmări toate informațiile și sfaturile prețioase direct din confortul locuinței tale.

 
Fii pregătit(ă) să primești informații valoroase și să descoperi noi modalități de a trăi o viață mai activă și mai împlinită!