Webinar LIVE

GONARTROZA 360

20 Martie, Ora 19:00

Înscrie-te GRATUIT si Participa la Webinarul Live

Gonartroza 360 de grade

Soluția Completă pentru Sănătatea Genunchilor Tăi

Acest webinar este susținut de M.PT Alexandru Ilie și M.PT Marin Radu, Fizioterapeut RestartiX, Master în ”Recuperare- Reeducare Motrică și somato-funcțională.

Ce vei afla participând la acest eveniment?

#1 ✅  Aspecte anatomice privind articulația genunchiului

#2 ✅Cauzele apariției fenomenului de artroză

#3 ✅Factori de risc pe care îi putem influența 

#4 ✅Fazele de evoluție în procesul artrozic al genunchiului 

#5 ✅Semnele care indică nevoia de tratament chirurgical

#6 ✅Cum poți evita proteza de genunchi 

#7 ✅De ce Kinetoterapia produce management favorabil în gonartroză

#8 ✅Exerciții practice de făcut zilnic

#9 ✅Mijlocul prin care se poate întreține cartilajul articular

Vei afla o Soluție Unică privind programul complet de îngrijire a genunchilor oferit de expertul Radu Marin specialist în gestionarea gonartrozei!

Vei avea oportunitatea de a afla cum să-ți îmbunătățești sănătatea genunchilor! 

Află Soluția Completă pentru recuperarea și sănătatea genunchilor TĂI!

Alexandru Ilie, expert în fizioterapie, Ghidul tău pe tot parcursul evenimentului

Te salut,

Sunt Alexandru Ilie, și te invit să te pregătești pentru o călătorie care îți va schimba pentru totdeauna modul în care te gândești la articulația numită genunchi și afecțiunile care o afectează și care într-un final, îți dau durere.

Îmi face deosebita bucurie și onoare de a te invita să participi la evenimentul de lansare a celui mai nou program RestartiX, Genunchi Sănătos. Programul care te va ajuta să spui STOP durerii de genunchi este creat împreună Marin Radu, un fizioterapeut cu peste 7 ani de experiență in managementul genunchiului dureros!

Împreună, ne-am propus ca prin acest program să îți oferim soluția completă prin care să îți recapeți sănătatea și mobilitatea genunchiului!

Despre Marin Radu, tot ce pot spune este că simte o safisfacție nemărginită de fiecare dată când poate să ajute o persoană ce i se adresează cu o problemă din sfera recuperării medicale. Alege să fie în permanență deschis, empatic, implicat, prietenos în interacțiunea cu pacientul și crede cu tărie că actul medical în recuperarea medicală este o luptă continuă, acolo unde pacientul are nevoie de îndumare, încurajare, și de ce nu, de o vorbă bună.

Marin Radu, licențiat în Kinetoterapie și Motricitate Specială

Este Fizioterapeut, licențiat în Kinetoterapie și Motricitate Specială – Univeritatea Națională de Educație fizică și sport din București și, ca autodidact, a participat la mai multe cursuri de specializare, formare și certificări, precum:

⦁ Programul de formare Psihopedagogică în cadrul UNEFS
⦁ Programul de Master în ”Recuperare- Reeducare Motrică și somato-funcțională-Universitatea Națională de Educație fizică și sport din București
⦁ Certificat ” Dezvoltarea cadrului instituțional de implementare a normelor de etică și deontologie academică în UNEFS”
⦁ Tehnician maseur ( specializat în tehnici de masaj terapeutic)
⦁ Tehnici Miotensive în cadrul celor 3 module efectuate în București
⦁ Facilitări neuromusculare în conceptul fizioterapeutic integrativ- ”Direcții noi în conceptul FNP”
⦁ Workshop Dynamic Taping Level 1-Brașov
⦁ Workshop aplicare Kinesio Band/Rigid tape – București
⦁ Curs medical de aplicare Cupping (Ventuze)
⦁ Supraspecializare Orthopedic manual therapist în cadrul OMTRO ROMANIA în colaborare cu Hellenic OMT eDu –Grecia –atestat World Confederation for Physical Therapy
⦁ OMT în abordarea șoldului- raționame clinic, evaluare și tratament/ Evaluarea și examinarea genunchiului
⦁ OMT în abordarea genunchiului și piciorului –Raționament clinic, evaluare și tratament.

A efectuat Stagii clinice în cadrul ” Spitalului Clinic Sfânta Maria” din București, la ”Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov” din București, la ” Spitalul Monza Centru de excelență în chirurgie cardiovasculară”din București. Abia așteaptă să te cunoască și îți dezvăluie tot ce știe pentru a spune STOP durerii de genunchi.

Acum, nu-i așa că nu îți permiți să ratezi această experiență transformatoare? Rezervă-ți locul chiar acum și fă primul pas către un genunchi cu #zerodurere.

P.S. Prin participare vei putea beneficia și de Oferta Unică pe care o vom face cu această ocazie.

În plus, ca de fiecare dată când suntem live, vei avea ocazia să ne adresezi orice întrebare legată de soluțiile de recuperare a durerilor de genunchi.

În rubrica de Q&A îți voi răspunde atât eu, cât și colegul meu Marin Radu, expert recunoscut în managementul genunchiului dureros

Ce spun cei care au participat la alte evenimente alături de noi

Tatiana Dot

Vă mulțumesc!!! M-am mobilizat alături de voi să am mai multă grijă de sistemul meu osteoarticular și muscular și să transmit mai departe ceea ce am învățat de la voi.

Elena Ștefănuț

Recomand cu multă plăcere! Exercițiile pe care le fac acești tineri minunați, Alex, Florentina, Oana mă ajută foarte mult. Le mulțumesc din suflet!

Zamfir Ilinca

Eu până astăzi nu mă puteam ridica singură de pe podea. Acum pot! Să va dea Dumnezeu sănătate! Doamne ajută!

Ruxandra Radu

Sunteți niște profesioniști și se vede că faceți cu pasiune ceea ce faceți! Mii de mulțumiri! Multumim! Foarte util! Deja de 2 săptămâni de când lucrez cu dvs. și cu colegii dvs. Mă simt mult mai bine, disconfortul a scăzut și mobilitatea a crescut!

Maria Cuc

Este o echipă de oameni extraordinari, iar ca și profesioniști, de mare folos pentru o gamă largă de probleme de sănătate și mai ales de mobilitate! Mulțumim lui Dumnezeu că există!

Nick Neamtu

O echipă competentă și dedicată redobândirii și îmbunătățirii stării de sănătate a oamenilor. Recomand cu multă încredere să apelați la sfaturile acestora. Din punctul meu de vedere eu sunt pe deplin satisfăcut de rezultatele obținute în urma exercițiilor efectuate cu echipa Restartix.

EVENIMENT LIVE

Cum poți participa?

Mai simplu de atât nici nu se poate!

Evenimentul are loc online, este GRATUIT astfel încât îl putea urmări toate informațiile și sfaturile prețioase direct din confortul locuinței tale.

 
Fii pregătit(ă) să primești informații valoroase și să descoperi noi modalități de a trăi o viață mai activă și mai împlinită!