Dacă ar fi un singur eveniment pe care ți l-aș recomanda în perioada următoare, atunci, acesta ar fi...

RestartiX Aniversar LIVE 2023

- De 3 Ani, CALEA TA, Către O Viață Cu #ZeroDurere –

Eveniment Aniversar dedicat EXCLUSIV Membrilor RestartiX

Eveniment Aniversar dedicat EXCLUSIV Membrilor RestartiX

7 Iunie 2023 l 17:00 - 21:00

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ești gata să participi la cel mai tare eveniment RestartiX de până acum? Apasă pe butonul de mai jos și Înregistrează-te ACUM !

De ce RestartiX Aniversar este unul dintre cele mai așteptate evenimente medicale ale anului

Deși doar la a treia ediție, toți iubitorii de o viață cu #ZeroDurere își doresc să ne fie alături. (Probabil, pentru cei care încă NU au simțit suficientă durere pentru intra într-un program RestartiX, cifrele de mai jos poate îi vor convinge ce au ratat…)

+ 0
Persoane

Care au ales să ne urmărească (Odată cu începutul pandemiei, în 2020)

+ 0
Înscriși

La cele 25 „Provocări de 5 zile” GRATUITE susținute pentru o viață cu#ZeroDurere

+ 0
Membri

Care și-au ameliorat durerile cu ajutorul soluțiilor RestartiX

Vezi mesajele înregistrate de membrii comunității RestartiX!

Playlist

16 Videos

Prieten drag, admirator și fan RestartiX, care citești acum acest mesaj…

Sunt Alexandru Ilie și, alături de partenerul meu Daniel Alexandrescu, alături de care am fondat platforma RestariX – te Invităm OFICIAL la evenimentul aniversar, RestartiX 3 Ani – Calea TA către o viață cu #ZeroDurere.

Nu ai de unde să știi, dar, momentul în care decis să am pornim acest proiect de kinetoterapie asistată online, a fost un moment de criză și de mare durere! Pentru că se declarase lockdown și începuse pandemia…

Astfel că misiunea pe care ne-am propus-o atunci, o viață cu #ZeroDurere, a venit mai mult de la clienții noștri din clinică.

Pacienți cu diferite afecțiuni aflați în tratament kinetoterapeutic, dar care, din cauza instaurării lockdown-ului, nu se mai puteau deplasa la clinică și nu mai puteau să beneficieze de exercițiile atât de necesare.

Mă tot sunau să mă întrebe ce să facă, cât durează până ne vom revedea și ce ar putea face până atunci.

Nu am să insist prea mult pe subiectul acesta, dar mi-aș dori să reții următoarele aspecte....

Timpurile, după cum vedem cu toții se schimbă de la o zi la alta. (ca să nu spun de la o oră la alta!)

Pe lângă problemele de sănătate, ne confruntăm cu toții, din ce în ce mai mult și cu altele. Precum: o inflație în creștere sau prețuri la gaze, la combustibil și alimente în creștere (chiar alarmantă!)

Și, probabil cel mai înfiorător lucru: un război care nu este al nostru, dar care se desfășoară la câțiva kilometri de granițele noastre și în care mor oameni nevinovați!

Off Doamne!

Toate acestea ne determină să fim din ce în ce mai responsabili! De viața și de sănătatea noastră, a copiilor și apropiaților noștri... în general, de o viață cu #ZeroDurere pentru toată lumea.

Cu sinceritate, îți mărturisesc că nu ne-am așteptat la atât de multe reacții pozitive și la impactul URIAȘ pe care l-au avut (și îl au!) acțiunile noastre.

După doar 3 ani de activitate RestartiX a devenit, așa cum și-a propus de la bun început, CALEA multor oameni către o viață cu #ZeroDurere.

Așa că la zi aniversară, pe 7 iunie de la ora 17:00, vom avea câtiva oaspeți de seamă. Invitați Speciali care s-au alăturat cauzei noastre, au devenit chiar brand ambasadori și cărora le mulțumim!

Sunt persoane de notorietate, pe care cu siguranță le îndrăgești și tu! Și pe care îți dorești să le revezi cu orice ocazie...

Mihaela Tatu - Brand Ambasador RestartiXMihaela Tatu deja nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare.

Este unul din Brand Ambasadorii RestartiX, tocmai de aceea a decis să se alăture acestui Mega Eveniment.

Și ca de obicei a venit pregătită să vorbească despre un subiect de maxim interes - Cum să ne bucurăm de viață, indiferent de vârstă.

De multe ori, uităm acest lucru, însă Mihaela, are petru noi, câteva idei care să ne schimbe definitiv aceste perspective.

Până la urmă scopul în viață este să nu îmbătrânești niciodată, ci doar să înaintezi în vârstă.

Rajko Kuzmanovic - Brand Ambasador RestartiX

Rajko Kuzmanovic este un adevărat expert pe domeniul său. Știm asta pentru că l-am avut de multe ori invitat la Podcasturile RestartiX, dar și în cadrul altor traininguri.

Tocmai de-aceea am considerat indispensabilă prezența lui în data de 7 Iunie 2023.

Ca de fiecare dată, Rajko este pregătit să ne fascineze cu un alt subiect super interesant, și-anume: cum să ai o minte sănătoasă într-un corp sănătos.

Poate părea foarte greu de atins acest lucru, însă Rajko este pregătit să ne dezvăluie din secretele sale. Ești curios să afli despre ce este vorba?

Atunci te așteptăm LIVE alături de noi.

Oana Holobîcă - Brand Ambasador RestartiX

Oana Holobîcă este expert în recuperare medicală și s-a alăturat proiectului RestartiX încă de la început.

Datorită contribuției sale, astăzi ne putem mândri cu faptul că am reușit să ajutăm în mod real, mii de persoane din toată lumea, care se aflau în suferință.

Împreună cu Oana am reușit să punem baza unuia dintre primele noastre programe de fizioterapie asistată online - RestartiX Coloană Toracală.

Tocmai de-aceea, va fi alături de noi, pe 7 Iunie 2023, la Evenimentul RestartiX Aniversar de 3 ani.

A pregătit pentru tine și o temă super interesantă pe care să o analizeze, și-anume Diferențele și Asemănările dintre Kinetoterapie și Fitness.

Florentina Moraru - Brand Ambdasador RestartiX

Florentina Moraru este un specialist desăvârșit, tocmai de aceea a decis să facă parte din Fenomenul RestartiX încă de la început.

A știut că prin intermediul fizioterapiei asistate online va putea să ajute mii de persoane să aibă o viață cu #ZeroDurere. Ceea ce s-a și întâmplat.

Împreună cu ea, am pus bazele Programului RestartiX Coloană Lombară - cel mai căutat și utilizat program al nostru.

Iar acum, o avem invitată alături de noi, la Evenimentul Aniversar RestartiX, unde ne va vorbi despre Kinetoterapie - stil de viață și nu tratament.


Mulți oameni fac această confuzie, tocmai de aceea te invităm să participi LIVE alături ne noi. Va fi ceva cu totul deosebit.

Dr. Lucian Gheorghe - Medic Primar

Lucian Gheorghe este medic primar chirurgie cardiacă ce activează de peste 20 ani în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila.
Are o experiență de peste 2000 intervenții pe cord efectuate cu succes în cadrul echipelor multidisciplinare pe care le-a condus.

A înregistrat numeroase performante profesionale și a oferit pacienților o abordare completă a patologiei cardiovasculare.

Dacă ai ratat sesiunile din Podcastul cu Alexandru Ilie realizate alături de Dr. Lucian Gheorghe aici ai un link:

... și mulți alți invitați!

Credeai că am terminat aici? Nici gând...

Tot în cadrul Evenimentului Aniversar din 7 Iunie, vrem să...

Anunțăm Lansările unor NOI Programe!

Ce fel de programe?

Ei bine nu vrem să stricăm surpriza, așa că nu-ți vom dezvălui tot ceea ce ți-am pregătit.

Momentan îți spunem doar atât:

Pe lângă toate acestea...

Ți-am pregătit și o MEGA TOMBOLĂ!

Ce înseamnă asta?

PE SCURT: O mulțime de PREMII și SURPRIZE pentru tine!!

Și ca să celebrăm cu adevărat vei avea parte atât de Premii Garantate, cât și de unele premii speciale.

Deci te invităm încă o dată să participi la Evenimentul Aniversar RestartiX de 3 ani.


Crede-mă, vei avea numai de câștigat!! Ne vedem pe 7 Iunie, începând cu ora 17:00.

Acum, probabil te întrebi participarea la RestartiX Aniversar LIVE 2023 este GRATUITĂ?

Bună și firească întrebare! Iar răspunsul este DA!
Deși, în mod normal, participarea la un astfel de eveniment (chiar și online), ar trebui să coste în jur de 199 de Lei.

Pentru că ne place sau nu ne place, timpul, pentru fiecare Invitat Special este foarte valoros. Si costă!

Obișnuiesc să spun mereu celor dragi... Mă uit cu drag și dor la părinții mei și realizez cât de... repede și accentuat trece timpul. Privindu-mă apoi în oglindă, parcă observ cum îmi apare și mie un rid, un fir de păr alb.... Ce nu se observă încă prea bine, însă... recunosc că m-a surprins!

Acum revin la întrebare, iar răspunsul esta... DA!

Pentru că acest eveniment aniversar este SPECIAL gândit pentru TINE. Și nu ar fi existat(cum nici noi nu am fi existat), dacă nu ai fi fost în principal, TU! Și nu ne-ai fi dat încrederea și oportunitate de a-ți arăta că:

Una dintre concluziile triste la care am ajuns după mii de consultații oferite gratuit, este că multă lume trăiește în trecut. Si are așteptări conform vremurilor trecute în care trăiesc!

Alături de colegii mei îi mulțumim lui Dumnezeu pentru CALEA ce ne-a fost dată, în urmă cu doi ani. O cale pentru O VIAȚĂ CU #ZeroDurere!

Pentru că și pe tine te consider părtaș la evoluția noastră, am convingerea că vei face TOT posibilul și vei fi alături de noi, miercuri pe 7 iunie de la ora 17:00.

Astfel că pentru a nu lungi povestea (deși ne-ar place să stăm cât mai mult și să povestim împreună!) acceptă această INVITAȚIE OFICIALĂ pentru tine și, fii alături de noi, pe 7 iunie de la ora 17:00, fără nici o obligație!

Nu îți pot garanta nimic, în schimb, eu Alexandru Ilie, omul care a fost, este și va fi mereu alături de tine pentru o viață cu #ZeroDurere, ÎȚI PROMIT că va fi un o zi memorabilă! Atât pentru noi, dar și pentru tine și poate, de ce nu, pentru prietenii și vecinii tăi!

Vom petrece, ne vom bucura și, de ce nu, vom face și o tombolă și alte surprize (pe care ni le promit organizatorii evenimentului!)

Nici eu nu știu prea multe, așa că nu îți pot spune mai multe! Tot ce te rog, însă este să dai click pe butonul de mai jos și să îți confirmi participarea online. (Va fi nebunie mare, îți promit! O zi pe care nu o vei uita niciodata!)

Ești gata să participi la Evenimentul Aniversar de pe 7 Iunie?

Avem pregătită o primă surpriză pentru tine! Un cupon de reducere în valoare de 300 lei!
Înregistrează-te și vei primi toate detalii în pagina următoare.

Dă click pe butonul de mai jos și înscrie-te ACUM: