TRATEAZĂ CAUZA ȘI NU EFECTUL 

ÎNVĂȚĂ CUM POȚI SĂ SCAPI DE 
DURERILE TORACALE și CUM SĂ AI O POSTURĂ CORECTĂ prin 

TERAPIA POSTURALĂ!

Folosește cuponul – TikTok – la checkout – reducere 95%
Preț final 4.95 lei
– inclusiv TVA

EXPERT ÎN FIZIOTERAPIE ALEXANDRU ILIE PREZINTĂ RESTARTIX : PROVOCAREA DE 5 ZILE

Cum ar fi dacă ai afla că poți trăi fără dureri sau fără disconfortul apărut în regiunea toracelui, că poți avea o Postură Corectă?”

Sunt expert în fizioterapie Alexandru Ilie,și te invit să înveți cum poți să ai o postură corectă și cum poți să scapi de durerile din mijlocul spatelui având la dispoziție 5 materiale video înregistrate din cadrul evenimentului „RestartiX LIVE - Provocarea de 5 Zile!”


”TERAPIA POSTURALĂ”

5 Zile de training live a câte 1h/zi, înregistrate în perioada 24 - 28 mai 2023 cu Alexandru Ilie, expert în fizioterapie asistată online

Teme și sarcini zilnice care să te ajute să înveți cum poți să învingi cu succes durerile toracale și cum poți să ai o postură corectă.

5 Zile de training live a câte 1h/zi, înregistrate în perioada 24 - 28 mai 2023 cu Alexandru Ilie, expert în fizioterapie asistată online

Folosește cuponul – TikTok – la checkout pentru reducerea de 95%
Preț final 4.95 lei
– inclusiv TVA

EXPERT ÎN FIZIOTERAPIE ALEXANDRU ILIE PREZINTĂ GRATUIT RESTARTIX : PROVOCAREA DE 5 ZILE

RESTARTIX  - PROVOCAREA DE 5 ZILE - TERAPIA POSTURALĂ!

ZIUA 1: Cifoza posturală toracală Vs  Cifoza structurală toracală    

În prima zi, vei afla aspecte generale despre anatomia coloanei vertebrale dar si ce este cifoza, cum se instalează, cum poți deosebi postura cifotică de cifoza structurală. 


Vei afla apoi ce soluții alternative ai la dispoziție, după care te voi învăța practic cum să combați durerea și cum să reduci cifoza care iți da bătăi de cap.
Te voi învăța exercitii simple și deștepte pe care să le poți face din confortul casei tale. 😉

Vei avea acces la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu expertul în fizioterapie Alexandru Ilie.

ZIUA 2: Prăbușirea discurilor toracale și tasarea vertebrală 

În cea de-a2a zi, vei afla tot ce trebuie să știi, de la simptome la tratament și moduri de prevenire, despre tasarea vertebrelor și prabușirea discurilor intervertebrale. 

Vei afla apoi cum poți preveni apariția tasarilor vertebrale (dacă nu o ai), ce alte metode considerate alternative există pentru reducerea durerilor provocate prăbușirea discurilor și ce recomandăm noi, din experiența practică acum în pandemie. (lucruri testate, care și-au dovedit deja eficacitatea și pe care le poți face și tu de-acasă) 

ZIUA 3: Sindrom lui T8 - cauza  principală a durerilor toracale

A3a zi, vei afla despre cum poți reduce durerile toracele si senzația de cui din spate prin exerciții de fizioterapie asistată online, în cazul sindromului T8.


Sindromul T8 se dezvoltă dacă o persoană are un deficit muscular, lucru care conduce la o postură deficitară.

În acest sens, terapia prin exerciții are ca scop consolidarea mușchilor posturali. Odată întăriți, aceștia vor reduce sarcina statică pe coloana vertebrală aducând astfel o stare de bine și relaxare.

ZIUA 4: Apertura toracică sau durerea și amorțeala de pe braț


Ziua 4 în care vei afla cum poți face ca durerile de pe brat asemănătoare cu cele provocate de hernia de disc cervicala să devină o amintire. Pentru că deși pot părea similare în simptomatologie, hernia de disc cervicală și apertura toracică are parte de un tratament diferit.

Te voi învăța ce le diferențiază și care sunt acele exerciții terapeutice prin care să combati semnele aperturii toracice: durerea pe braț, amorțelile, furnicăturile.  

Te voi învăța exercitii simple și deștepte pe care să le poți face din confortul casei tale.

ZIUA 5: Nevralgia intercostala


În ultima zi a Provocării de 5 Zile, vei afla despre cum poți combate durerile dintre coaste sau junghiurile intercostale prin fizioterapie asistată online, în cazul nevralgie intercostale.

De obicei, semnele acestei nevralgii ne alarmează pentru că simțind dureri la piept ne ducem cu gândul la posibile afecțiuni cardiace.

Te voi învăța exercitii simple și deștepte pe care să le poți face din confortul casei tale.

EXPERT ÎN FIZIOTERAPIE ALEXANDRU ILIE PREZINTĂ RESTARTIX : PROVOCAREA DE 5 ZILE

CINE ESTE EXPERTUL CARE TE VA INSOȚI ÎN

ACEASTĂ PROVOCARE LIVE ?

ALEXANDRU ILIE, Expert în Fizioterapie

Ghidul și trainerul care te va călăuzi în această călătorie de 5 zile, Alexandru Ilie, este din 2009 licențiat în Kinetoterapie și Motricitate specială, Specialist în dinamometria computerizată și Expert în Fizioterapie

Tot din 2009 a început să îi ajute pe oameni să scape de dureri, în special, de durerile de spate... durerile coloanei vertebrale: lombare, toracale și cervicale.
Se poate spune că până acum, a ajutat sute de oameni din țară și străinătate, din aproape toate domeniiile de activitate... 

De la sportivi, politicieni, antreprenori, manageri și oameni de afaceri, tineri și mai puțin tineri... practic, oameni ca și tine care practică diverse forme de activitate și din toate categoriile sociale!
Așa că, dacă vrei să afli cum poți trăi fără dureri sau disconfortul apărut în regiunea gâtului, cum poți scăpa de dureri doar prin mișcare, fără bisturiu, fără medicamente și făra costuri mari, chiar din confortul casei tale, NU TREBUIE să ratezi această provocare gratuită de 5 zile! 

Ce spun cei care au participat la alte evenimente alături de noi?

Vă mulțumesc !!! M-am mobilizat alături de voi sa am mai multă grijă de sistemul meu osteoarticular și muscular și să transmit mai departe ceea ce am învățat de la voi.
Tatiana Dot
Recomand cu multă plăcere. Exercițiile pe care le fac acești tineri minunați, Alex, Florentina, Oana mă ajută foarte mult. Le mulțumesc din suflet!
Elena Ștefănuț
Eu pina astazi nu ma puteam ridica singură de pe podea. Acum pot, sa va dea Dumnezeu sanatate. Doamne ajuta
Zamfir Ilinca
Sunteți niște profesioniști și se vede că faceți cu pasiune ceea ce faceți! Mii de mulțumiri! Multumim! Foarte util! Deja de 2 săptămâni de când lucrez cu dvs. și cu colegii dvs. Mă simt mult mai bine, disconfortul a scăzut și mobilitatea a crescut!
Ruxandra Radu

EXPERT ÎN FIZIOTERAPIE ALEXANDRU ILIE PREZINTĂ RESTARTIX : PROVOCAREA DE 5 ZILE

„Dă-mi Doar 1 Oră/Zi Din Timpul Tău Și Promit Să Te Învăț Exact CUM POȚI SĂ ÎNVINGI Durerile Toracale și cum poți să ai o Postură Corectă!
(Fără medicamente, fără proceduri scumpe, fără investiții mari)

Folosește cuponul – TikTok – la checkout pentru reducerea de 95%
Preț final 4.95 lei
– inclusiv TVA
RESTARTIX CENTER © 2023. Toate drepturile rezervate