Zero Durere

Tratează cauza și nu efectul durerilor toracale

Sunt expert în fizioterapie Alexandru Ilie și te invit să înveți cum poți să ai o postură corectă și cum poți să scapi de durerile din mijlocul spatelui având la dispoziție 5 materiale video înregistrate din cadrul evenimentului „RestartiX LIVE – Provocarea de 5 Zile!”

Provocarea de 5 zile

Cum ar fi dacă ai afla că poți trăi fără dureri sau fără disconfortul apărut în regiunea toracelui?

Îți prezentăm Provocarea de 5 zile, eveniment RestartiX. 5 zile de training live a câte 1 oră pe zi, înregistrate în perioada 24 – 28 mai 2023 cu Alexandru Ilie, expert în fizioterapie asistată online.

Programul de training pe zile

Ziua 1

Cifoza posturală toracală vs Cifoza structurală toracală

În prima zi, vei afla aspecte generale despre anatomia coloanei vertebrale dar și ce este cifoza, cum se instalează, cum poți deosebi postura cifotică de cifoza structurală.

Ziua 2

Prăbușirea discurilor toracale și tasarea vertebrală

În cea de-a 2a zi, vei afla tot ce trebuie să știi, de la simptome la tratament și moduri de prevenire, despre tasarea vertebrelor și prabușirea discurilor intervertebrale.

Ziua 3

Sindrom lui T8 - Cauza principală a durerilor toracale

A3a zi, vei afla despre cum poți reduce durerile toracele și senzația de cui din spate prin exerciții de fizioterapie asistată online, în cazul sindromului T8.

Ziua 4

Apertura toracică sau durerea și amorțeala de pe braț

Ziua în care vei afla cum poți face ca durerile de pe braț asemănătoare cu cele provocate de hernia de disc cervicala să devină o amintire. Pentru că deși pot părea similare în simptomatologie, hernia de disc cervicală și apertura toracică are parte de un tratament diferit.

Ziua 5

Nevralgia Intercostală

În ultima zi a Provocării de 5 Zile, vei afla despre cum poți combate durerile dintre coaste sau junghiurile intercostale prin fizioterapie asistată online, în cazul nevralgiei intercostale.

Alexandru Ilie, expert în fizioterapie, Ghidul tău pe tot parcursul Provocării

Ghidul și trainerul care te va călăuzi în această călătorie de 5 zile, Alexandru Ilie, este din 2009 licențiat în Kinetoterapie și Motricitate specială, Specialist în dinamometria computerizată și Expert în Fizioterapie.

Tot din 2009 a început să îi ajute pe oameni să scape de dureri, în special, de durerile de spate… durerile coloanei vertebrale: lombare, toracale și cervicale.
Se poate spune că până acum, a ajutat sute de oameni din țară și străinătate, din aproape toate domeniiile de activitate…

De la sportivi, politicieni, antreprenori, manageri și oameni de afaceri, tineri și mai puțin tineri… practic, oameni ca și tine care practică diverse forme de activitate și din toate categoriile sociale!
Așa că, dacă vrei să afli cum poți trăi fără dureri sau disconfortul apărut în regiunea gâtului, cum poți scăpa de dureri doar prin mișcare, fără bisturiu, fără medicamente și făra costuri mari, chiar din confortul casei tale, NU TREBUIE să ratezi această provocare gratuită de 5 zile!

Experții RestartiX care te vor însoți în această Provocare de 5 zile

Ce spun cei care au participat la alte evenimente alături de noi

Tatiana Dot

Vă mulțumesc!!! M-am mobilizat alături de voi să am mai multă grijă de sistemul meu osteoarticular și muscular și să transmit mai departe ceea ce am învățat de la voi.

Elena Ștefănuț

Recomand cu multă plăcere! Exercițiile pe care le fac acești tineri minunați, Alex, Florentina, Oana mă ajută foarte mult. Le mulțumesc din suflet!

Zamfir Ilinca

Eu până astăzi nu mă puteam ridica singură de pe podea. Acum pot! Să va dea Dumnezeu sănătate! Doamne ajută!

Ruxandra Radu

Sunteți niște profesioniști și se vede că faceți cu pasiune ceea ce faceți! Mii de mulțumiri! Multumim! Foarte util! Deja de 2 săptămâni de când lucrez cu dvs. și cu colegii dvs. Mă simt mult mai bine, disconfortul a scăzut și mobilitatea a crescut!

Maria Cuc

Este o echipă de oameni extraordinari, iar ca și profesioniști, de mare folos pentru o gamă largă de probleme de sănătate și mai ales de mobilitate! Mulțumim lui Dumnezeu că există!

Nick Neamtu

O echipă competentă și dedicată redobândirii și îmbunătățirii stării de sănătate a oamenilor. Recomand cu multă încredere să apelați la sfaturile acestora. Din punctul meu de vedere eu sunt pe deplin satisfăcut de rezultatele obținute în urma exercițiilor efectuate cu echipa Restartix.

5 sesiuni de kinetoterapie pentru durerile toracale

5 sesiuni de Kinetoterapie
5 sesiuni de Educație
Acces pe Platforma RestartiX

4,95 lei 99 lei

Folosește cuponul TIKTOK la checkout și vei beneficia de reducerea de 95%