ReDescoperă bucuria de a trăi

Program de Fizioterapie pentru reducerea durerii și redobândirea siguranței asupra propriului corp.

Acces pe viață pe Platforma RestartiX la Programul RestartiX Seniori
+ BONUS DVD sau Stick USB la alegere!

Rulează videoul

Cine să aibă grijă de părinții și bunicii noștri, dacă nu chiar noi? Programul RestartiX Seniori s-a născut tocmai din această dorință… de a oferi tuturor seniorilor accesul la un program de kinetoterapie, adaptată nevoilor lor fără să mai fie nevoie ca aceste persoane să se deplaseze kilometri întregi pentru a se putea recupera sau păstra într-o condiție fizică optimă.


20 sesiuni de Kinetoterapie

Programul RestartiX Seniori este desfășurat în 20 de sesiune de Kinetoterapie pe durata a 4 săpămăni.

+ 20 de episoade

Pogramul conține și 20 de episoade
Doza de Inspirație cu Mihaela Tatu

+ Bonus la alegere

Programul este disponibil în 3 variante: OnlineDVD și înregistrat pe Stick USB. La achiziționarea programului Online primești acces pe viață pe Platforma RestartiX la Programul RestartiX Seniori și Bonus DVD-ul programului sau Stick-ul USB în funcție de opțiunea ta.

De ce Programul RestartiX Seniori?

M.PT Alexandru Ilie prezintă alături de Mihaela Tatu, programul de Fizioterapie RestartiX Seniori pentru reducerea durerii și redobândirea siguranței asupra propriului corp.

Înainte de a fi o nevoie, a fost o dorință... dorința de a-i ajuta pe cei care la un moment dat ne-au oferit ajutorul lor necondiționat. Programul RestartiX Seniori nu este altceva, decât un gest de recunoștință adus părinților, bunicilor și tuturor celor mai în vârstă, care ne-au transformat în oamenii de astăzi.
M.PT Alexandru Ilie
Viața mea e mișcare și energie. Iar corpul meu doar într-o stare bună poate fi vehiculul ideal cu care navighez prin ea. Vârsta e și ea un factor important. Nu mai poți face orice, oricând. Totuși, e esențial să nu ne neglijăm, să ne hrănim sănătos, să ne hidratăm și să ne antrenăm indiferent de vârstă. Iar cu exercițiile potrivite, viața și energia mea sunt la maximum. Tocmai de aceea acest program pentru seniori este exact ceea ce aveam nevoie în acest moment.
Mihaela Tatu

Obiectivele Programului RestartiX Seniori

✓ Igiena aparatului articular
✓ Reducerea riscului de cădere
✓ Păstrarea și îmbunătățirea echilibrului static cât și dinamic
✓ Îmbunătățirea circulației periferice
✓ Optimizarea sistemului cardio vascular
✓ Îmbunătățirea statusului psihoemoțional
✓Asigurarea și îmbunătățirea funcției de mers

Programul conține: 20 de Ședințe de Kinetoterapie și 20 de episoade Doza de Inspirație cu Mihaela Tatu. Durata totală a materialelor video este de 660 minute.

Programul RestartiX Seniori este disponibil în 3 variante: Online pe Platforma RestartiXDVD și înregistrat pe Stick USB. La achiziționarea programului Online primești acces pe viață la Programul RestartiX Seniori + Bonus DVD-ul programului sau Stick-ul USB în funcție de opțiunea ta.

Urmărește gratuit primele episoade

Doza de Inspirație cu Mihaela Tatu – Episodul 1

Kinetoterapie – Sesiunea 1

Comandă Online sau Telefonic

Alege varianta potrivită pentru tine!

La achiziționarea programului Online primești acces pe viață pe Platforma RestartiX la Programul RestartiX Seniori și BONUS DVD-ul programului sau Stick-ul USB în funcție de opțiunea ta

Online + Stick USB

1200LEI
600 LEI
  • 20 Sesiuni de Kinetoterapie alături de Mihaela Tatu
  • 20 Episoade Doza de Inspirație cu Mihaela Tatu
  • Acces Online pe Platforma RestartiX
  • Access Online Tehnici de Relaxare Ghidată Audio
  • Acces la Grupul VIP RestartiX
  • Bonus Stick USB - 630 minute însumate de materiale video

Vocea pacientului

Află ce spun cei care au cumpărat deja Programul RestartiX Seniori

Comandă Online sau Telefonic

Despre RestartiX

RestartiX este o platformă educațională care învață oamenii să-și asume controlul propriei sănătăți prin intermediul fizioterapiei asistate online. Fiecare membru al echipei noastre este licențiat in fizioterapie cu studii aprofundate și certificate prin programe universitare de master la care se adaugă multiple certificări de supraspecializare în recuperarea coloanei vertebrale. Echipa RestartiX însumează peste 30 de ani de experiență clinică.

Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și rămâi conectat la noutățile platformei RestartiX.