Prima platformă de Fitness Medical din România

Scapă Definitiv De Durerile Lombare fără Medicamente sau Procedee Scumpe!

Scapă DEFINITIV DeDurerile Lombare fără Medicamente sau Procedee Scumpe!

Ești pregătit să scapi de dureri cu un Program Etapizat și Adaptat nevoilor tale?

Dacă întâmpini probleme Sună la 0767616630 l 0755617273

Ești pregătit să scapi de dureri cu un program etapizat și adaptat nevoilor tale?…

Dacă întâmpinați probleme Sunați la 0767 616 630 |  0755 617 273 

OFERTĂ LIMITATĂ

Days
Hours
Minutes
Seconds

Iată ce primești dacă achiziționezi AZI pachetul RestartiX VIP Coloană Lombară

Iată ce primești dacă achiziționezi AZI programul Acces VIP Acces Total

Prima Luna 1 = 889 lei | Luna 2 = 800 lei. ATENȚIE! Dacă Rata 2 nu se achită la 30 zile după prima plată, atunci contul va fi modificat din VIP Acces Total, în varianta cu 1 pachet la alegere – Pachet Coloană Lombară, Pachet Coloană Cervicală, Pachet Coloană Toracală sau Pachet Coloană Vertebrală!

Dacă doriți să plătiți prin Ordin de plată puteți folosi următoarele date bancare:

SC Restartix Center SRL

Strada: Anastasie Panu, nr.1 sector 3
Cod Postal 031161 Bucuresti
Cod de Identificare(CUI): 29427019
Banca: ING
Cod Iban: RO98INGB0000999910256315 
 
Contact Echipa RestartiX: +40 767 616 630 | +40 755 617 273 | +4021 555 3813

Răspunde cu sinceritate:
Te-ai săturat să ai dureri lombare constante?

Salut,
 
Sunt Alexandru Ilie, fizioterapeut și expert în fitness medical și vreau să-ți adresez câteva întrebări:
 
Îți e frică să nu ajungi la operație?  Te-ai săturat să te trezești în fiecare dimineață și să ai dureri te ridici din pat?   Să faci niște eforturi mult prea mari doar ca să te legi la șireturi? 
 
Să te ții mereu de spate, după ce te ridici de pe un scaun?  Din păcate, fără o soluție rapidă, o să fie din ce în ce mai rău…durerea va fi și mai intensă și va începe să se extindă și-n alte zone. 
 
 
Când te gândești la durere lombară, îți vin în minte 2 cuvinte: HERNIE și OPERAȚIE. Unul mai rău ca altul.  Chiar e nevoie să ajungi acolo?  😕
 
 
Unele persoane preferă să cheltuie mii de euro și să se opereze pentru a scăpa de aceste dureri, dar din în păcate, în foarte multe cazuri, nu se întâmplă asta. Chiar și după operație, nu reușesc să scape de suferință.  Și care e soluția? 
 
 
Nu e nevoie să cheltui o avere pe terapii costisitoare sau pe operații, și nici să te duci în fiecare zi la ședințe de recuperare.  Tot ce trebuie să faci este să citești în continuare…

Pentru fiecare problemă există o soluție!

Nicio persoană nu ar trebui să treacă prin toate astea.  
Atunci când ești în suferință, vezi doar problemele. Simți că nu mai poți să faci față, fără un ajutor. 
 
De-asta suntem aici!  Să te ajutăm să ai din nou la o viață fără durere.
O viață în care te poți odihni, o viață în care nu trebuie să trăiești cu frica de a face efort fizic, o viață în care să fii sigur din nou pe tine și pe corpul tău.
 
 
Aici intervenim noi: Alexandru, Florentina și Oana!
Noi suntem Oana Holobîcă, Alexandru Ilie și Florentina Moraru, trei specialiști în fizioterapie pasionați de ceea ce fac care, urmându-ne misiunea de a ajuta cât mai mulți oameni să scape de durere, am format echipa RestartiX.  
 
Niciodată nu am lăsat pe cineva să renunțe. Având împreună peste 30 de ani de experiență, suntem capabili să-ți oferim zilnic doza de motivație de care ai nevoie.
 
Programul pe care îl recomandăm NU este doar un simplu program de exerciții… Este o călătorie de 8 săptămâni, la finalul căreia TU, vei fi un alt om, atât fizic, cât și psihic.
 
Avem datoria să te scăpăm de această suferință și să-ți oferim motivație pe termen lung. În cazul în care durerea o să revină, vei avea forța necesară s-o învingi din nou.
 
Un proverb african spune:
Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergeți împreună.
 

Poate că te întrebi: De ce facem asta?

 
În cei peste 30 de ani de experiență clinică, am ajutat peste 5000 de oameni să scape de durere și să aibă din nou o viață normală, dar din păcate nu putem ajunge decât la 1% din toți cei care aveau nevoie de ajutorul nostru. 
 
Lucrând cu atât de mulți oameni, cunoaștem foarte bine toate problemele cu care te confrunți. Ăsta e motivul pentru care nu vrem să duci lupta asta pe cont propriu.
 
Această misiune face parte din meseria noastră, aceea de a fi în slujba oamenilor.
 
Din acest motiv am creat programul pentru îmbunătățirea sănătății coloanei lombare și reducerea durerii, RestartiX Coloană Lombară.
 

Ce este RestartiX Coloană Lombară?

Un program complet de exerciții, etapizat și adaptat nevoilor tale.
 
 
RestartiX Coloană Lombară, nu este un simplu complex de exerciții, ci un program dezvoltat de specialiști în recuperare medicală, structurat în două faze.  A fost gândit astfel, tocmai pentru a te scăpa de durerile lombare, în funcție de stadiul în care te afli acum.
 
 
În acest program vei avea acces la anumite exerciții, pe care le vei realiza 100% împreună cu specialiștii noștri. Astfel, vei respecta întocmai intensitatea, timpul de execuție și postura ideală în cadrul acestora. De asemenea vei primi feedback în timp real.
 
 
Pentru a urma acest program NU AI NEVOIE de cunoștințe tehnice sau anumite dispozitive sofisticate!
 
 
Am ușurat la maxim procesul pentru tine, astfel încât nu vei avea nevoie decât de un telefon, tabletă sau laptop și o conexiune la internet. Atât!
 
Tot ce trebuie să faci tu este să: 
 
 • Îți creezi un cont pe platforma RestartiX
 • Achiziționezi programul RestartiX Coloană Lombară 
 • Să efectuezi exerciții din program zilnic, exerciții gândite SPECIAL pentru tipul tău de durere.
Nu ai nevoie de nimic altceva în plus.
 
 
Noi te învățăm cum să-ți menții sănătatea coloanei lombare pe termen lung, nu doar pentru câteva zile sau săptămâni, astfel să poți în sfârșit să ai o viață fără durere.
 
 
RestartiX Coloană Lombară nu este o încercare, este o certitudine.
 
 
Iar costul acestui program este de DOAR 799 RON/an!

Consideri că sănătatea ta merită 2.2 lei/zi?

Cine îți vor fi ghizi în această călătorie spre o viață fără durere?

Florentina Moraru

Peste 17 de experiență clinică vastă în  kinetoterapie computerizată și clasică în recuperarea coloanei vertebrale dar și a protocoalelor de ortopedie.

Mulțumirea pacienților mei este ceea ce mă reprezintă, fiind recunoscătoare faptului că mereu își amintesc de mine în momente cheie.

Alexandru Ilie

Din 2009 este licențiat în kinetoterapie și motricitate specială, însă, 2008 a fost anul în care Alex a intrat ca stagiar în practica fizioterapiei în centrul medical MediSport fapt ce a marcat și formarea sa în kinetoterapia computerizată. 
 
Această profesie face astăzi parte din misiunea mea de a mă pune în slujba oamenilor . Motto-ul meu: #ZeroDurere.

Oana Holobîcă

În cei peste 10 ani de experiență în recuperarea afecțiunilor coloanei vertebrale și ale aparatului locomotor, Oana a lucrat cu pacienți ce aveau vârsta cuprinsă intre 3 luni și 94 ani. 

Toți pacienții mei au câte o poveste unică și un lucru în comun, „durerea”. Printr-o abordare și o personalizare diferită, eu le aduc zâmbete pentru a spune împreună ,”zero durere”.

De ce acest program e diferit de restul exercițiilor de pe internet?

Pentru că te vom ghida pas cu pas. Execuți în același timp cu noi toate exercițiile, tocmai pentru a ști sigur că faci totul ca la carte, feedback-ul fiind constant.
 
 
Iată ce beneficii vei obține dacă ni te alături:
 
 • Scapi de durere și nu-i mai permiți să apară din nou. Astfel te vei bucura de rezultate, pe termen lung.
 • ​Câștigi timp. Nu trebuie să te mai deplasezi nicăieri, poți scăpa de durere chiar din casa ta, cu mai puțin de o oră pe zi
 • Economisești bani. O ședință de recuperare la un cabinet decent costă 100 de lei. Crezi că poți scăpa de durere cu doar 3-4 ședințe? Nici noi.
 • Obții tratament individualizat. RestartiX Coloană Lombară a fost gândit în 2 etape, tocmai pentru a-ți putea oferi cele mai bune rezultate, în funcție de nivelul la care te afli.
 • Ai motivație să continui. Știm că uneori lucrurile devin puțin mai grele, astfel, în cadrul programului RestartiX Coloană Lombară, îți oferim suport și motivațiepentru a avea în sfârșit o viață fără durere.
 • ​Nu pierzi nimic. Toate materialele video, sunt detaliate și explicate pas cu pas, tocmai pentru a înțelege exact cu ce confrunți și cum te ajutăm să scapi de această problemă. 
 • ​Este potrivit pentru oricine. RestartiX Coloană Lombară te poate ajuta, indiferent de “cum se prezintă” coloana ta lombară.
 • Exerciții specifice. .Întărești musculatura ce susține și stabilizează coloana lombară, pentru a nu mai avea dureri în viitor.
 • Vorbești cu noi LIVE. Nu trebuie doar să ne asculți. Știm că ai și alte întrebări, de aceea, poți vorbi în mod direct cu noi, dar și cu ceilalți membri ai programului.
 • Îți îmbunătățești postura. Exercițiile nu sunt gândite doar pentru a scăpa de durere, ci și pentru a avea o postură corectă. Știm că dacă va rămâne la fel, problemele vor apărea din nou.

Ce primești instantaneu, după odată cu achiziționarea programului RestartiX Coloană Lombară?

✓ 8 săptămâni program etapizat în 2 faze progresive
✓ 100 de exerciții ce țintesc sănătatea coloanei lombare
✓ Autoevaluare inițială efectuată sub îndrumarea specialiștilor pentru a alege faza de lucru potrivită ție
✓ Materiale video profesionale detaliate pas cu pas
✓ Înveți exerciții specifice pentru o stabilizare musculară optimă
 Sesiuni Q&A prin interacțiuni LIVE cu specialiști și alți membri
 

În plus, ca BONUSURI de o inestimabilă valoare primești...

1. Tehnica de relaxare musculară Jacobson

– Este o metodă eficientă de a te relaxa rapid, dar și de a învăța să faci o diferență între starea de tensiune și cea de relaxare musculară.
 
– A fost dovedită științific și presupune tensionarea și apoi relaxarea câte unei grupe musculare în parte, obținând la final o stare de relaxare generală și de “ușurare”.
 
Cum vei beneficia de acest material?
 
Vei primi tehnica în format audio, tocmai pentru a o putea folosi oricând. Tot ce trebuie să faci este să-ți te așezi undeva confortabil, îți pui căștile în urechi și accesezi oaza ta de relaxare.
 
2. Tehnica de relaxare Schultz
 
-Această metodă mai poartă și denumirea de antrenament autogen și este o tehnică ce înlătură tensiunea indusă de stres, ajutând corpul să intre într-o stare de relaxare.
 
– Exact ca tehnica precedentă, este dovedită științific. Astfel, în momentele în care simți că stresul te copleșește și vrei să scapi de grijile de zi cu zi, o poți utiliza.
 
Cum vei beneficia de acest material?
 
Vei primi tehnica în format audio, tocmai pentru a o putea folosi oricând. Tot ce trebuie să faci este să-ți te așezi undeva confortabil, îți pui căștile în urechi, iar apoi vei simți cum fiecare mușchi din corpul tău se va relaxa instant.
 

Ce spun câțiva dintre cei care au cumpărat și au început programul RestartiX Coloană Lombară...

Sunteți niște profesioniști și se vede că faceți cu pasiune ceea ce faceți! Mii de mulțumiri! Multumim! Foarte util! Deja de 2 săptămâni de când lucrez cu dvs. și cu colegii dvs. Mă simt mult mai bine, disconfortul a scăzut și mobilitatea a crescut!
Ruxandra Radu
Recomand cu multă plăcere. Exercițiile pe care le fac acești tineri minunați, Alex, Florentina, Oana mă ajută foarte mult. Le mulțumesc din suflet!
Elena Ștefănuț
Inca din copilărie am avut dureri la coloana vertebrala.Am trecut prin proceduri fizioterapice,chiropractice, masaje, terapie Bowen, dar niciuna nu mi-a adus ce a făcut programul Restartix. Odată cu debutul pandemiei, am facut regulat kinetoterapie acasa, după instrucțiunile online gratuite, ghidate de echipa Restartix (pe atunci Neckfix). Faptul că mă simțeam din ce în ce mai bine mi-a sporit încrederea și m-a determinat să achiziționez un program online și să devin membru co-fondator al acestei platforme. Mă incanta profesionalismul, umanitatea, dedicația și atenția la detalii a celor trei terapeuți specializați ai echipei Restartix.Unde mai pui că sunt și simpatici si au si simțul umorului. Cu ei am gasit exact ce aveam nevoie: sute de exerciții pentru toate segmentele coloanei vertebrale, în confortul casei si în condiții de siguranță și disponibilitate, cat și abordarea holistică a unui corp sănătos într- o minte sănătoasă. Continui să urmăresc cu interes si să practic exercițiile de kinetoterapie pentru tonifiere, stretching si postura corecta, promovand idealul Restartix: un stil de viață sănătos,o gandire pozitiva și o poftă de viață pe care numai un corp în mișcare poate să le întrețină.Asta e ce fiecare dintre noi ar trebui să se gândească să facă,spre binele lui!
Silvia Cojanu
Sper ca următoarea etapă să vă aducă mulțumiri și pacienți mulți care să și înțeleagă că pentru a continua la un alt nivel este nevoie și de susținerea voastră financiară de către noi, pacienții. Deci sper ca tot mai mulți vor înțelege să plătească un abonament Online care să vă susțină costurile, progresul și evolutia. Eu voi fi alături de voi! ❤️
Anca Vereanu
Mulțumim dar eu voi continua cu exercițiile că mi-au făcut bine. Aici din Spania am făcut un tratament de 4 luni și nu a dat rezultat, dar cu execițiile mă simt foarte bine. Mulțumesc lui Carmen Șerban multă sănătate la toată echipa.
Mariana Fodor

Ce garanție îți oferim în schimb?

Având în spate peste 30 de ani de experiență suntem siguri de eficiența programului pe care ți-l oferim, așa că, îți GARANTĂM 100% că îți vom da banii înapoi dacă programul promis nu va fi pe măsura așteptărilor tale.

Încearcă programul RestartiX Coloană Lombară pentru 14 zile.


Dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți vom returna banii înapoi. Tot ce trebuie să faci este să ne scrii un mesaj și îți vom da banii înapoi.
 
Nu este nevoie să vorbești cu echipa de suport sau să oferi explicații pentru decizia ta și nu există nicio taxă de reziliere pentru tine.
 
Noi vrem să ne asigurăm că rămâi în comunitatea #ZeroDurere pentru că merită și vrem să te ajutăm să scapi de durere. Această garanție pe care ți-o oferim nu este scrisă cu litere mici și conține nici o condiție ascunsă.

Ce vei pierde dacă nu începi acest program chiar de astăzi?...

 • Durerea ta va continua să fie prezentă, sau chiar se va agrava în timp
 • ​Vei pierde șansa de a beneficia de sfaturile și îndrumările specialiștilor noștri în recuperare medicală, cu o experiență de peste 30 de ani 
 • ​Va trebui să pierzi câteva ore de fiecare dată, pentru a te putea duce la recuperare. 
 • Costurile de tratament vor fi mult mai mari. Prețul programului RestartiX Coloană Lombară pe 1 an întreg, îl vei da pe maxim 4 ședințe la alte cabinete.
 • Nu vei mai avea lângă tine o echipă de profesioniști care să te motiveze să continui. Știi și tu că nu vei lucra pe cont propriu.
 • Pierzi șansa de a avea alături de tine o întreagă comunitate, care înțelege prin ce treci, având aceleași probleme.

Dă-mi voie să-ți mai adresez o ultimă întrebare?

Tu chiar vrei, cu-adevărat să scapi de durerea ta de coloană lombară?

– Nu meriți să suferi, știi? Ai dreptul la o viață normală, în care să te odihnești, să te poți relaxa, să faci ce-ți place, fără să fie nevoie să te chinui.
 
Cum ar fi să te trezești dimineața fără să te mai chinui atunci când te ridici din pat? Îți faci o cafea și să-ți începi treaba, iar mai târziu poți să ieși în parc la o plimbare, poți alerga, poți face din nou mișcare.
 
Nu mai trebuie să renunți la nimic…de ce? Pentru că AI SCĂPAT DE DURERE.
 
Ăsta e scopul Programului RestartiX Coloană Lombară.
 
Știm că acum poate ți se pare doar imposibil, dar suntem aici să-ți dovedim contrariul. Vrem să vezi cum e să te simți din nou bine în corpul tău.
SĂNĂTATEA ESTE CEL PREȚIOS LUCRU PE CARE-L POȚI AVEA!
DE CE SĂ NU O PUI PE PRIMUL LOC?

De ce să nu începi să te îngrijești de ea chiar de astăzi???

Cui i se adresează programul Restart Coloană Lombară?
Așa cum știi, durerea lombară scade foarte mult calitatea vieții, din acest motiv programul RestartiX este pentru orice persoană care vrea să-și îmbunătățească calitatea vieții ce este afectată de durerea provocată de afecțiunile coloanei lombare.   
 
Dacă am o durere acest program este potrivit și mie?
Dacă durerea este deja în viața ta este momentul să acționezi!!! Fie că este vorba despre o durere acută sau o durere cronică, este momentul să cereți ajutorul medicului specialist. După stabilirea unui diagnostic una dintre recomandări va fi exercițiul fizic. 
 
Aici intervine RestartiX , platformă de fizioterapie online, care în funcție de etapa în care te afli te va ghida în efectuarea unui program de fizioterapie corect și complet. Chiar dacă ai 30 de ani sau ai trecut de 65 de ani RestartiX te coordonează pentru a-ți recâștiga bucuria vieții ajungând la Zero Durere.
 
Dacă am avut o intervenție chirurgicală recentă, acest program este valabil și pentru mine? Și dacă da, când pot să-l încep?

Intervenția chirurgicală nu reprezintă o interdicție în a efectua exercițiu fizic. Întotdeauna obiectivele principale vor fi eliminarea durerii, redobândirea mobilității și reechilibrarea tonusului muscular. 
 
Programul RestartiX te ghidează de la primii pași urmărind un lucru etapizat cu indicații clare și complete până la îndeplinirea obiectivelor tale.
 
Cât durează acest program?
La această întrebare sunt 2 aspecte de clarificat:
 
Depinde de etapa în care te afli din punct de vedere al sănătății când accesezi acest program. Dacă vorbim despre o durere mai puternică atunci recuperarea va dura mai mult pentru că vom începe cu primele etape ale programului de recuperare însă dacă doar completăm, îmbunătățim, reechilibrăm, durata va fi mai scurtă. 
 
Obiectivele sunt diferite. Oricare dintre etape în care te încadrezi este nevoie să dedici răbdare și perseverență pentru a îndeplini obiectivele pe care ni le propunem, și nu în ultimul rând să păstrăm ceea ce am câștigat.
 
RestartiX va fi cu tine de la început și până la sfârșit.Programele de fizioterapie sunt structurate într-un mod etapizat, iar durata unei ședințe este de 45-50 minute. 
 
8 săptămâni plan de recuperare etapizat în 2 faze progresive
 
Este recomandat să realizez acest program RestartiX simultan cu alte programe RestartiX

Da. Coloana vertebrală este un tot unitar împărțită pe segmente care comunică între ele prin ligamente, mușchi. Dacă un segment este afectat, atrage după sine și degradarea celorlalte segmente. Coloana vertebrală trebuie tratată atât global cât și segmentar.
 
În afară de exerciții, ce alte lucruri cuprinde acest program?
Pe lângă exerciții, vei avea acces și alte materiale legate de afecțiunea pentru care ne-ai cerut ajutorul, de patologiile asociate sau de alte subiecte care te interesează și sunt din zona noastră de interes – materiale trecute însă atent prin filtrul profesional.
 
Ce opțiuni de plată există?
– Plată online cu cardul VISA, MASTERCARD sau MAESTRO.
– Plată prin transfer bancar (vă rugăm sa ne contactați la contact@restartix.com pentru detalii)
– Plată în sistem ramburs (vă rugăm sa ne contactați la 0755 617 273 pentru a vă prelua comanda)
 
Când pot începe să folosesc programul RestartiX?
Ori de câte ori aveți nevoie, inclusiv după finalizarea celor 8 săptămâni de recuperare medicală puteți folosi platforma pentru prevenție sau întreținere a rezultatelor atinse. 
 
Se recomandă repetarea programului de întreținere cel puțin încă o dată pe parcursul unui an de zile, pentru a preveni apariția în viitor a simptomelor asociate patologiei dumneavoastră.
 
Platforma este accesibilă 24h/24 iar accesul la materialele video se face DOAR prin intermediul platformei după ce v-ați logat în contul dumneavoastră.

P.S. Noi suntem aici pentru tine, alături de tine! Oricând ai nevoie de răspuns la o întrebare sau ajutor apelează cu încredere la echipa noastră de Suport Clienți:

 

Email: contact@restartix.com | Tel. +4021 555 38 13 | +40 755 617 273 | +40 767 616 630

Toate drepturile sunt rezervate. Orice copiere sau folosire neautorizată al acestor programe va fi pedepsită conform legii
© & ℗ 2022 RestartiX Center©