Prima platformă de Fitness Medical din România

Scapă Definitiv De Durerile Cervicale 
fără Medicamente sau Procedee Scumpe!

Scapă Definitiv De Durerile Cervicale 
fără Medicamente sau Procedee Scumpe!

Ești pregătit să scapi de dureri cu un program etapizat și adaptat nevoilor tale?...

Ofertă Limitată!

Days
Hours
Minutes
Seconds

DA! Vreau Programul VIP 
RestartiX CERVICAL!

Acces Instantaneu la Programul RestartiX Coloana Cervicală

DA! Vreau Programul VIP 
RestartiX ACCES TOTAL!

Acces Instantaneu VIP la Toate Programele RestartiX

Iată ce primești dacă achiziționezi AZI programul Acces RestartiX Coloană Cervicală

Iată ce primești dacă achiziționezi AZI programul Acces VIP Acces Total

Luna 1 = 889 lei | Luna 2 = 800 lei. ATENȚIE! Dacă Rata 2 nu se achită la 30 zile după prima plată, atunci contul va fi modificat din VIP Acces Total, în varianta cu 1 pachet la alegere – Pachet Coloană Lombară, Pachet Coloană Cervicală, Pachet Coloană Toracală sau Pachet Coloană Vertebrală!

Dacă doriți să plătiți prin Ordin de plată puteți folosi următoarele date bancare:

SC Restartix Center SRL

Strada: Anastasie Panu, nr.1, Sector 3
Cod Postal 031161 Bucuresti
Cod de Identificare(CUI): RO29427019
Banca: ING
Cod Iban: RO98INGB0000999910256315 

Răspunde cu sinceritate: Te-ai săturat să ai dureri cervicale constante?

Salut,
 
Sunt Alexandru Ilie, fizioterapeut și expert în fitness medical și vreau să-ți adresez câteva întrebări:
 

Nu te mai poți odihni cum trebuie, nu-ți poți face treaba în timpul zilei, nici măcar nu te mai poți relaxa atunci când stai în pat sau te uiți la televizor? Șimți că ai intrat într-un cerc vicios din care nu știi cum să ieși? Singura cale pentru a scăpa de durere este să apelezi la un expertDar..

Odată cu începerea pandemiei, nu te mai simți atât de în siguranță să faci asta, nu-i așa? Nu mai vrei să iei medicamente și nici nu e prea indicat să faci asta, pentru că tratează doar efectul, nu și cauza.
 
Probabil, ai mai încercat să faci acasă exerciții de pe internet, dar degeaba… ți-ai pierdut motivația și le-ai lăsat baltă. De ce?
 
 
Pentru că nu era nimeni care să-ți explice totul PAS-CU-PAS, să te motiveze, să te facă să continui sau să te corecteze.
 
Știi și tu că atunci când nu ai pe cineva alături, șansele să renunți sunt mult mai mari. 😕
 

De acum înainte, acest lucru nu se va mai întâmpla!...

Pentru că noi nu te vom mai lăsa să renunți!
 
Probabil că și tu stai mai toată ziua cu mâna la ceafă, încercând să-ți masezi gâtul. Pentru că da, durerea e prezentă și o simți pe pielea ta…
 
Dar tot nu îți vine motivația să faci niște exerciții… 
 
Nu știi care sunt cele potrivite pentru tine, nu știi cât de multe să faci, sau cât de rapid să te miști. Ai impresia că parcă le faci degeaba, doar să spui că ai încercat…
 
Aici intervenim noi: Alexandru, Florentina și Oana!
Noi suntem Oana Holobîcă, Alexandru Ilie și Florentina Moraru, trei specialiști în fizioterapie pasionați de ceea ce fac care, urmându-ne misiunea de a ajuta cât mai mulți oameni să scape de durere, am format echipa RestartiX.  
 
Niciodată nu am lăsat pe cineva să renunțe. Având împreună peste 30 de ani de experiență, suntem capabili să-ți oferim zilnic doza de motivație de care ai nevoie.
 
 
Programul pe care îl recomandăm NU este doar un simplu program de exerciții… Este o călătorie de 8 săptămâni, la finalul căreia TU, vei fi un alt om, atât fizic, cât și psihic.
 
 
Avem datoria să te scăpăm de această suferință și să-ți oferim motivație pe termen lung. În cazul în care durerea o să revină, vei avea forța necesară s-o învingi din nou.
 
 
Un proverb african spune:
Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergeți împreună.

Poate că te întrebi: De ce facem asta?

În cei peste 30 de ani de experiență clinică, am ajutat peste 5000 de oameni să scape de durere și să aibă din nou o viață normală, dar din păcate nu putem ajunge decât la 1% din toți cei care aveau nevoie de ajutorul nostru. 
 
 
Lucrând cu atât de mulți oameni, cunoaștem foarte bine toate problemele cu care te confrunți. Ăsta e motivul pentru care nu vrem să duci lupta asta pe cont propriu.
 
Această misiune face parte din meseria noastră, aceea de a fi în slujba oamenilor.
 
Din acest motiv am creat programul pentru îmbunătățirea sănătății coloanei cervicale și reducerea durerii, RestartiX Coloană Cervicală.

Ce este RestartiX Coloană Cervicală?

Un program complet de exerciții, etapizat și adaptat nevoilor tale.
RestartiX Coloană Cervicală, nu este un simplu complex de exerciții, ci un program dezvoltat de specialiști în recuperare medicală, structurat în două faze.  A fost gândit astfel, tocmai pentru a te scăpa de durerile cervicale, în funcție de stadiul în care te afli acum.
În acest program vei avea acces la anumite exerciții, pe care le vei realiza 100% împreună cu specialiștii noștri. Astfel, vei respecta întocmai intensitatea, timpul de execuție și postura ideală în cadrul acestora. De asemenea vei primi feedback în timp real.
 
Pentru a urma acest program NU AI NEVOIE de cunoștințe tehnice sau anumite dispozitive sofisticate!
 
Am ușurat la maxim procesul pentru tine, astfel încât nu vei avea nevoie decât de un telefon, tabletă sau laptop și o conexiune la internet. Atât!
 
Tot ce trebuie să faci tu este să: 
  • Îți creezi un cont pe platforma RestartiX
  • ​Achiziționezi programul RestartiX Coloană Cervicală 
  • ​Să efectuezi exerciții din program zilnic, exerciții gândite SPECIAL pentru tipul tău de durere.
Nu ai nevoie de nimic altceva în plus.
Noi te învățăm cum să-ți menții sănătatea coloanei cervicale pe termen lung, nu doar pentru câteva zile sau săptămâni, astfel să poți în sfârșit să ai o viață fără durere.
RestartiX Coloană Cervicală nu este o încercare, este o certitudine.
Iar costul programului cu toate Bonusurile Incluse este de DOAR 799RON/an. Adică 2.2 lei/zi.

Consideri că sănătatea ta merită 2.2 lei/zi?

Cine îți vor fi ghizi în această călătorie spre o viață fără durere?

FLORENTINA MORARU

Peste 17 de experiență clinică vastă în  kinetoterapie computerizată și clasică în recuperarea coloanei vertebrale dar și a protocoalelor de ortopedie.

 
Mulțumirea pacienților mei este ceea ce mă reprezintă, fiind recunoscătoare faptului că mereu își amintesc de mine în momente cheie.

ALEXANDRU ILIE

Din 2009 este licențiat în kinetoterapie și motricitate specială, însă, 2008 a fost anul în care Alex a intrat ca stagiar în practica fizioterapiei în centrul medical MediSport fapt ce a marcat și formarea sa în kinetoterapia computerizată. 
 
Această profesie face astăzi parte din misiunea mea de a mă pune în slujba oamenilor . Motto-ul meu: #ZeroDurere.

OANA HOLOBÎCĂ

În cei peste 10 ani de experiență în recuperarea afecțiunilor coloanei vertebrale și ale aparatului locomotor, Oana a lucrat cu pacienți ce aveau vârsta cuprinsă intre 3 luni și 94 ani. 

Toți pacienții mei au câte o poveste unică și un lucru în comun, „durerea”. Printr-o abordare și o personalizare diferită, eu le aduc zâmbete pentru a spune împreună ,”zero durere”.

De ce acest program e diferit de restul exercițiilor de pe internet?

Pentru că te vom ghida pas cu pas. Execuți în același timp cu noi toate exercițiile, tocmai pentru a ști sigur că faci totul ca la carte, feedback-ul fiind constant.
 
 
Iată ce beneficii vei obține dacă ni te alături:

Ce primești instantaneu, după odată cu achiziționarea programului RestartiX Coloană Cervicală?

În plus, ca BONUSURI de o inestimabilă valoare primești...

1. Tehnica de relaxare musculară Jacobson

– Este o metodă eficientă de a te relaxa rapid, dar și de a învăța să faci o diferență între starea de tensiune și cea de relaxare musculară.
 
– A fost dovedită științific și presupune tensionarea și apoi relaxarea câte unei grupe musculare în parte, obținând la final o stare de relaxare generală și de “ușurare”.
 
 
Cum vei beneficia de acest material?
 
Vei primi tehnica în format audio, tocmai pentru a o putea folosi oricând. Tot ce trebuie să faci este să-ți te așezi undeva confortabil, îți pui căștile în urechi și accesezi oaza ta de relaxare.

2. Tehnica de relaxare Schultz

-Această metodă mai poartă și denumirea de antrenament autogen și este o tehnică ce înlătură tensiunea indusă de stres, ajutând corpul să intre într-o stare de relaxare.
 
– Exact ca tehnica precedentă, este dovedită științific. Astfel, în momentele în care simți că stresul te copleșește și vrei să scapi de grijile de zi cu zi, o poți utiliza.
 
 
Cum vei beneficia de acest material?
 
Vei primi tehnica în format audio, tocmai pentru a o putea folosi oricând. Tot ce trebuie să faci este să-ți te așezi undeva confortabil, îți pui căștile în urechi, iar apoi vei simți cum fiecare mușchi din corpul tău se va relaxa instant.

Ce spun câțiva dintre cei care au cumpărat și au început programul RestartiX Coloană Cervicală...

Sunteți niște profesioniști și se vede că faceți cu pasiune ceea ce faceți! Mii de mulțumiri! Multumim! Foarte util! Deja de 2 săptămâni de când lucrez cu dvs. și cu colegii dvs. Mă simt mult mai bine, disconfortul a scăzut și mobilitatea a crescut!
Ruxandra Radu
Recomand cu multă plăcere. Exercițiile pe care le fac acești tineri minunați, Alex, Florentina, Oana mă ajută foarte mult. Le mulțumesc din suflet!
Elena Stefănuț
Exerciții foarte utile pe care le recomand cu mare plăcere! Distribuiți pentru cunoscuții vostri pentru că problemele cervicale sunt foarte des întâlnite.
Carmen Șerban
Sper ca următoarea etapă să vă aducă mulțumiri și pacienți mulți care să și înțeleagă că pentru a continua la un alt nivel este nevoie și de susținerea voastră financiară de către noi, pacienții. Deci sper ca tot mai mulți vor înțelege să plătească un abonament Online care să vă susțină costurile, progresul și evolutia. Eu voi fi alături de voi! ❤️
Anca Vereanu

Ce garanție îți oferim în schimb?

Având în spate peste 30 de ani de experiență suntem siguri de eficiența programului pe care ți-l oferim, așa că, îți GARANTĂM 100% că îți vom da banii înapoi dacă programul promis nu va fi pe măsura așteptărilor tale.

Încearcă programul RestartiX Coloană Cervicală pentru 14 zile.

 

 

Dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți vom returna banii înapoi. Tot ce trebuie să faci este să ne scrii un mesaj și îți vom da banii înapoi.
 
Nu este nevoie să vorbești cu echipa de suport sau să oferi explicații pentru decizia ta și nu există nicio taxă de reziliere pentru tine.
 
Noi vrem să ne asigurăm că rămâi în comunitatea #ZeroDurere pentru că merită și vrem să te ajutăm să scapi de durere. Această garanție pe care ți-o oferim nu este scrisă cu litere mici și conține nici o condiție ascunsă.
 

Din acest moment consider că alegerea este doar a ta. Tot ce vreau să îți mai transmit este… 

Ce vei pierde dacă nu începi acest program chiar de astăzi?...

Dă-mi voie să-ți mai adresez o ultimă întrebare?

Tu chiar vrei, cu-adevărat să scapi de durerea ta de coloană cervicală?

– Nu meriți să suferi, știi asta, nu-i așa? Ai dreptul la o viață normală, în care să te odihnești, să te poți relaxa, să faci ce-ți place, fără să fie nevoie să te chinui.
 
Imaginează-ți, cum ar fi să te trezești dimineața, cu energie, după un somn ca de bebeluș, să-ți faci o cafea și să-ți începi treaba, iar mai târziu să faci o plimbare prin parc, să asculți muzică, să citești sau pur și simplu să lenevești în fața televizorului?…toate astea FĂRĂ NICIUN FEL DE DURERE.
 
Ăsta e scopul Programului RestartiX Coloană Cervicală.
 
Știm că acum poate ți se pare doar imposibil, dar suntem aici să-ți dovedim contrariul. Vrem să vezi cum e să te simți din nou bine în corpul tău.

SĂNĂTATEA ESTE CEL PREȚIOS LUCRU PE CARE-L POȚI AVEA!
DE CE SĂ NU O PUI PE PRIMUL LOC?
De ce să nu începi să te îngrijești de ea chiar de astăzi???

Așa cum știi, durerea cervicală scade foarte mult calitatea vieții, din acest motiv programul RestartiX este pentru orice persoană care vrea să-și îmbunătățească calitatea vieții ce este afectată de durerea provocată de afecțiunile coloanei cervicale.   

Dacă durerea este deja în viața ta este momentul să acționezi!!! Fie că este vorba despre o durere acută sau o durere cronică, este momentul să cereți ajutorul medicului specialist. După stabilirea unui diagnostic una dintre recomandări va fi exercițiul fizic. 
 
Aici intervine RestartiX , platformă de fizioterapie online, care în funcție de etapa în care te afli te va ghida în efectuarea unui program de fizioterapie corect și complet. Chiar dacă ai 30 de ani sau ai trecut de 65 de ani RestartiX te coordonează pentru a-ți recâștiga bucuria vieții ajungând la Zero Durere.
Intervenția chirurgicală nu reprezintă o interdicție în a efectua exercițiu fizic. Întotdeauna obiectivele principale vor fi eliminarea durerii, redobândirea mobilității și reechilibrarea tonusului muscular. 
 
Programul RestartiX te ghidează de la primii pași urmărind un lucru etapizat cu indicații clare și complete până la îndeplinirea obiectivelor tale.

Cu toții știm că practicarea unor anumite sporturi timp îndelungat duce la dezechilibre musculare. Prin aceste programe RestartiX optimizăm funcția blocului cervical/ toracal prin mobilizare, îmbunătățim echilibrul muscular și creșterea forței centurii scapulo-humerale!

Da. Coloana vertebrală este un tot unitar împărțită pe segmente care comunică între ele prin ligamente, mușchi. Dacă un segment este afectat, atrage după sine și degradarea celorlalte segmente. Coloana vertebrală trebuie tratată atât global cât și segmentar.
 

Pe lângă exerciții, vei avea acces și alte materiale legate de afecțiunea pentru care ne-ai cerut ajutorul, de patologiile asociate sau de alte subiecte care te interesează și sunt din zona noastră de interes – materiale trecute însă atent prin filtrul profesional.

– Plată online cu cardul VISA, MASTERCARD sau MAESTRO.
– Plată prin transfer bancar (vă rugăm sa ne contactați la contact@restartix.com pentru detalii)
– Plată în sistem ramburs (vă rugăm sa ne contactați la 0755 617 273 pentru a vă prelua comanda)
 
Ori de câte ori aveți nevoie, inclusive după finalizarea celor 8 săptămâni de recuperare medicală, puteți folosi platforma pentru prevenție sau întreținere a rezultatelor atinse. 
 
Se recomandă repetarea programului de întreținere cel puțin încă o dată pe parcursul unui an de zile, pentru a preveni apariția în viitor a simptomelor asociate patologiei dumneavoastră.
 
Platforma este accesibilă 24h/24 iar accesul la materialele video se face DOAR prin intermediul platformei după ce v-ați logat în contul dumneavoastră.
La această întrebare sunt 2 aspecte de clarificat:
 

Depinde de etapa în care te afli din punct de vedere al sănătății când accesezi acest program. Dacă vorbim despre o durere mai puternică atunci recuperarea va dura mai mult pentru că vom începe cu primele etape ale programului de recuperare însă dacă doar completăm, îmbunătățim, reechilibrăm, durata va fi mai scurtă. 

Obiectivele sunt diferite. Oricare dintre etape în care te încadrezi este nevoie să dedici răbdare și perseverență pentru a îndeplini obiectivele pe care ni le propunem, și nu în ultimul rând să păstrăm ceea ce am câștigat.
 
RestartiX va fi cu tine de la început și până la sfârșit.Programele de fizioterapie sunt structurate într-un mod etapizat, iar durata unei ședințe este de 45-50 minute. 
 
8 săptămâni plan de recuperare etapizat în 2 faze progresive

P.S. Noi suntem aici pentru tine, alături de tine! Oricând ai nevoie de răspuns la o întrebare sau ajutor apelează cu încredere la echipa noastră de Suport Clienți

Toate drepturile sunt rezervate. Orice copiere sau folosire neautorizată al acestor programe va fi pedepsită conform legii
© & ℗ 2022 RestartiX Center©