**TRĂIEȘTE MOMENTE DE RELAXARE ȘI BUCURIE ÎN FIECARE ZI CU NECKFIX!**

STOP: Durerilor cervicale (de ceafă), Durerilor de umăr sau Durerilor de cap

179 lei

(+25 lei taxe de transport)

CE ESTE NECKFIX?

NeckFix este cea mai bună soluție urgentă pentru tratarea durerilor TALE cervicale! În plus, NeckFix® este perfect adaptat pentru utilizarea în casă fără a te stânjeni din activități (iar dacă nu ai mari prejudecăți îl poți folosi și la birou!)…
Totodată, NeckFix este dispozitivul pentru tratarea durerilor cervicale care te ajută să scapi de:
  • Durerile de la nivelul mușchilor care fac legatura dintre ceafă și umeri
  • Incapacitatea de a răsuci capul 
  • Durerea de cap și durerea de la nivelul umerilor

  • Amorțeala și furnicăturile din regiunea braţelor şi a cefei

  • Disconfort, oboseală cronică și stress

NeckFix te ajută să scapi de durere și să depășesti cu usurință perioadele de suprasolicitare fizică și psihică!

ÎN CE AFECȚIUNI SE RECOMANDĂ NECKFIX®?

CINE AR TREBUI SĂ FOLOSEASCĂ NECKFIX®?

Beneficiile NeckFix

FERICIRE ȘI BUNĂ DISPOZIȚIE

Prin îndepărtarea durerii instalează o STARE DE BINE ȘI BUNĂ-DISPOZIȚIE. Studiile clinice au demonstrat că prin instalarea stării de bine se suplimentează nivelului de serotonină (hormonul fericirii). 

 
Iar aceasta dezvoltă: starea de spirit, empatia, creativitatea, oferind o mai bună reacție la stres și un control al emoțiilor negative, plusata de energie, optimism si beatitudine. 

RELAXARE ȘI CONFORT

Prin elongarea gâtului și ridicarea greutății de pe coloana vertebrală, circulația sângelui va crește în structurile coloanei vertebrale contribuind la oxigenarea mușchilor, a nervilor, a tendoanelor reducând astfel durerea și promovând relaxarea.

 

Aceasta conduce în permanență la RELAXARE musculară și CONFORT.

ÎNCREDERE ȘI ECHILIBRU

O stare de bună-dispoziție conduce la creștea STIMEI DE SINE. Datorită aportului de serotonină se îmbunătățesc: timpii de reacție, atenția, memoria și capacitatea de învățare. 

 

Toate acestea au efecte benefice directe ce cresc nivelul de ÎNCREDERE în cei din jur și respectul față de propria persoană.

 

Ce spun o parte din cei care au cumpărat deja NeckFix...

"M-am luptat cu dureri foarte mari de cap, iar acest dispozitiv m-a ajutat ATÂT DE MULT!!! Poate că arată puțin ciudățel, dar este confortabil de purtat și te ajută să-ți întinzi tot gâtul. Cu siguranță recomand!"
Daniel Ieremie
"Sufeream de dureri de ceafă de ceva vreme și aveam și de dureri de cap. Am cumpărat acest produs sperând că-mi va aduce măcar o mică amelioarare. Spre surprinderea mea, am simțit o îmbunătățire chiar din primele zile. Dispozitivul vine cu instrucțiuni ușor de urmat și este foarte ușor de utilizat. Vine într-o pungă resigilabilă și o minge de presopunctură, ca bonus."
Iulia M.
"Mă ajută cu durerile de gât. Îl folosesc acasă și la serviciu. Colegul meu de muncă cu dureri severe de gât a încearcat dispozitivul și a spus că a văzut o mare diferență, iar acum își comandă unul propriu. Recomand acest dispozitiv pentru orice tip de durere, chiar și cele grave."
Anastasia H.
"Am cumpărat acest produs pentru a înlocui un alt dispozitiv gonflabil mai vechi. Acesta e clar mai bun, atât din punct de vedere al calității, cât și al mărimii."
Francisc Petrachi
"Acest mic dispozitiv este incredibil. M-a ajutat foarte mult cu durerea de gât. Este un produs de 5 stele, cu siguranță!"
Lena Sorocan
"Este un produs grozav pentru persoanele cu probleme de cocoașă și spate. Deseori mă trezesc cu gâtul înțepenit, iar dispozitivul acesta mă ajută să scap de dureri. Recomand cu căldură.
Marilena Bota

COMANDĂ ACUM DISPOZITIVUL CERVICAL PENTRU ÎNDEPĂRTAREA INSTANTANEE A DURERILOR CERVICALE

Satisfacție Garantată 100%!!!

NeckFix este un produs certificat FDA (Statele Unite ale Americii)

Toate drepturile sunt rezervate. Orice copiere sau folosire neautorizată al acestor programe va fi pedepsită conform legii
© & ℗ 2024 RestartiX Center