Consultație cu M.PT Alexandru Ilie, expert în fizioterapie
prin Apel Video la Distanță

Ne dorim să aflăm mai multe despre tine, să te înțelegem, să îți oferim asistență și suport pentru a putea să te bucuri de o viață cu Zero Durere.

Programează-te în calendar și află opinia expertului nostru printr-o consultație pe care o poți realiza chiar de la tine de acasă, online  prin apel video de 30 minute cu unul M.PT Alexandru Ilie, expert în fizioterapie @ RestartiX Center.

Consultații Private Online​
+ 0
Participanți la Ședințe Live de Kinetoterapie
+ 0
Pacienți RestartiX
+ 0
Din Pacienți Recomandă Programele RestartiX Online​
0 %

Programează-te la o consultație gratuită, prin apel video pe Whasapp, cu un expert în Recuperarea Coloanei Vertebrale prin Kinetoterapie, pentru a afla care sunt cele mai potrivite soluții pentru afecțiunile coloanei tale!

Consultație Online telemedicină

Unul din specialiștii noștrii va analiza cazul dvs și îți va oferi la final soluții personalizate și adaptate nevoilor tale din acest moment!

01

Alege Ziua și Ora

Verifică în calendarul de programări afișat mai sus care este ziua și ora la care dorești să faci consultația. Completează numele tău, adresa de email și nr de telefon pe care să ai activă aplicația Whatsapp. Deasemenea ar fi extraordinar dacă ne-ai comunica câteva detalii despre starea ta actuală.

02

Discută Cu Expertul RestartiX

În ziua și ora programată vei fi sunat(ă) de către specialistul nostru direct prin Apel Video pe Whatsapp pentru o discuție de 30 de minute! Veți putea citi rapoarte medicale (dacă le aveți), veți face teste fiziologice și se va întocmi un raport medical. Vei putea trimite pe email (suport@restartix.com) sau vei putea citi rapoarte medicale (dacă le aveți), vei putea să povestești tot istoricul tău medical,  veți face teste funcționale și în final se va întocmi un raport medical.

03

Primești recomandări din partea Specialistului

În urma consultației prin apel video se întocmește de către expertul RestartiX un raport medical care va conține recomandările necesare și planul personalizat adaptat nevoilor tale. Raportul medical va fi trimis pe email de către echipa RestartiX în ziua în care realizați consultația.

ALEXANDRU ILIE, M.PT
expert în fizioterapie

Alexandru Ilie, MPT

Master Fizioterapie / Expert în Recuperarea Coloanei Vertebrale

Din 2009 este licențiat în Kinetoterapie și Motricitate specială, Specialist în dinamometria computerizată și Expert în Fizioterapie.

Tot din 2009 a început să îi ajute pe oameni să scape de dureri, în special, de durerile de spate… durerile coloanei vertebrale: lombare, toracale și cervicale.

Se poate spune că până acum, a ajutat sute de oameni din țară și străinătate, din aproape toate domeniiile de activitate…

De la sportivi, politicieni, antreprenori, manageri și oameni de afaceri, tineri și mai puțin tineri… practic, oameni ca și tine care practică diverse forme de activitate și din toate categoriile sociale!

Ce spun oamenii despre noi

Vocea Pacientului

Meriți ce este mai bun

Echipa de Specialiști RestartiX însumează peste 40 de ani de experiență cumulată!

Ce este RestartiX?

Centrul medical RestartiX oferă servicii în sistem de telemedicină prin Terapia Non-Chirurgicală a Durerii.

– programe de kinetoterapie asistata pentru diverse afecțiuni ale coloanei

– sesiuni de consultanță prin apel video în sistem de telemedicină

– programe gratuite de educare și preventie pentru igiena coloanei vertebrale

– dispozitive medicale și accesorii

Fizioterapia Asistată Online este un program complet de prevenție și îmbunătățire a sănătății coloanei cervicale, coloanei lombare, coloanei toracale și a coloanei vertebrale. RestartiX este o platformă online unde poți avea acces la proceduri de fizioterapie online etapizate și dozate în funcție de nevoile tale, fie ele de natură lombară, cervicală sau toracală. Foloseste cu încredere programele noastre bazate pe exerciții fizice medicale elaborate de specialiști în recuperare medicală și asistate online pentru a-ți îmbunătății starea de sănătate sau pentru ameliorarea durerilor fără a fi nevoie să te deplasezi la un cabinet de fizioterapie. Disclaimer programe.

Toate drepturile sunt rezervate. Orice copiere sau folosire neautorizată al acestor programe va fi pedepsită conform legii.

© & ℗ 2024 RestartiX Center. Toate drepturile rezervate.