Alimentația Sufletului

20 Septembrie 2023, Ora 19:00

Legătura dintre Nutriție și Emoții - Alimentația Sufletului

8 Septembrie 2023, ora 18:00

Ești pregătit(ă) pentru un webinar cu totul diferit?
Vrei să afli cum îți influențează copilăria și dezvoltarea creierului, tiparul alimentar?
Ești curios/curioasă să afli cum îți influențează emoțiile puternice starea fizică și mentală a organismului?

Ce vei afla participând la acest eveniment?

Cum ne influentează Copilăria și dezvoltarea creierului tiparul alimentar;

Emotiile puternice- cum ne influentează sănătatea fizica și mentală;

Importantă microbiomului in echilibrul emoțional-axa creier intestin;

Deficiente nutriționale și starea de sanatate psihică, fizica si emoțională- alimente si substanțe de evitat;

Predispoziția genetica in anxietate și depresie;

Nutriția si terapia complementara in combaterea anxietății si depresiei;

Rolul dietelor mediteraneene si al dietelor sănătoase pentru creier.

Dr. Andra Zaharia

Bună,

Sunt Dr. Andra Zaharia și te invit să te pregătești pentru o călătorie care îți va schimba pentru totdeauna modul în care te gândești la mâncare și emoții! 🚀

Te invit să participi la un un webinar exclusiv care intră în detaliu în fascinanta lume a Alimentației Sufletului. A legăturii dintre Nutriție și Emoții.”

🥦🧠 În această sesiune captivantă, vei descoperi interacțiunea puternică dintre alimentele pe care le consumi și emoțiile pe care le simți.

Îți voi dezvălui care este rolul dietelor mediteraniene si al dietelor sănătoase pentru creier și efectul pe care le are asupra dispoziției tale de zi cu zi.

Îți voi oferi informații valoroase care te vor ajuta să îți îmbunătățești rezistența emoțională și starea de bine.

🌈 Pregătește-te așadar să fii uimiți pe măsură ce îți voi dezvălui secretele:

✅ Creșterea stării de bine în mod natural prin nutriție
✅ Gestionarea stresului, anxietății și depresiei cu alimente potrivite
✅ Modul cum să-ți hrănești minții și corpul pentru un echilibru emoțional durabil

Nu îți permiți să ratezi această experiență transformatoare, așa că rezervă-ți locul chiar acum și fă primul pas către o versiune mai sănătoasă și mai fericită a ta.🌟

Ce spun cei care au participat la alte evenimente alături de noi

Ramona S.

Programul este un ghid pentru schimbarea stilului de viață (alimentație, cumpărături, hidratare, mișcare, somn, echilibru psiho-emoțional). Planul alimentar cuprinde meniuri tradiționale românești, simple și gustoase, gândite în așa fel încât să nu suprasolicite talentul gastronomic și, în același timp, să ajute la reducerea apetitului, intrarea în deficit caloric (pentru a elimina kilogramele în plus, fără înfometare) și accelerarea metabolismului. Mulțumesc întregii echipe RestartiX Nutrițional pentru profesionalismul, răbdarea și susținerea de care dau dovadă!

Cocuta B.

Niciodată n-am mâncat atat de mult, nu m-am simțit atât de bine slăbind și în plus, n-am crezut că e posibil, slăbesc exact cât i-am spus dlui doctor că vreau să slăbesc pe lună! Necesită ceva efort pentru cei cu program foarte încărcat dar te descurci dacă îți dorești. O văd ca mod de viață aceasta abordare. N-o pot numi ,,dieta”. Cred că e una dintre cele mai bune achiziții făcută pentru mine personal!

Maria Papp

Bună seara, am finalizat programul RestartiX Nutrițional… Am atins obiectivele principale (masă musculară, grăsime viscerală). Mulțumesc echipei pentru profesionalism și suport. Mă simt minunat, mulțumesc că existați.

Maria Ferariu

Rezultatele sunt spectaculoase – mi-am propus 6 kg și am pierdut 8,5 kg! Mulțumesc din suflet echipei de specialiști și domnului doctor în mod special! O zi minunată!

Cătălin Sofrone

Vă mulțumesc încă o dată întregii echipe, pentru tot ce ați făcut, mi-am împlinit un vis cu ajutorul dumneavoastră. Am avut rezultate excepționale, am reușit sa slăbesc 15kg.

Gabriela Somi

M-am bucurat că am reușit să termin programul, am slăbit frumos, am avut energie, nu mi-a fost foame și m-am obișnuit cu orele fixe de masă! Încet am început să-mi schimb garderoba!😊Stilul meu de viață s-a schimbat mult în aceste trei luni și practic asta a fost ideea de la început! Cei din jurul meu, inclusiv elevii mei, au observat că m-am schimbat, cică, am „întinerit”! Deci, programul nutrițional a fost o reușită pentru mine!! Mii de mulțumiri întregii echipe! Să ne auzim cu bine, oameni dragi sufletului meu!❤️🤗🥰🙏

Mangata Viorica

M-am gândit mereu ca am avut o bună inspirație când m-am înscris la programul Nutrițional fiindcă mi-am propus să slăbesc 10 kg și am reușit, deși locuiesc la țară și nu am avut tot ce era în program zilnic. Am înlocuit cu ceva asemănător și a dat rezultat. Eu am o mulțime de pomi și au rodit mult anul acesta și am făcut în asa fel sa nu mai pun niciun gram în plus. Corpul meu în cele trei luni de program a învățat sa nu mai consume în plus. Și așa îmi păstrez greutatea, pentru că intervine saturația. Cam așa fac eu. Vă mulțumesc pentru ajutorul oferit de a-mi atinge țelul.

Adriana Bunea

Pot să spun că programul Nutrițional a însemnat o schimbare majoră în viața mea. Cel mai greu și important pas a fost să iau decizia de a ma înscrie în program. Am învățat ce și cât sa mănânc. Dar și cât să mă mișc. Și continui să mă mișc mult și cu plăcere. Am devenit dependentă de mișcare. Mă simt foarte bine și datorită exercițiilor din programul de kinetoterapie. Motiv pentru care țin să mulțumesc întregii echipe RestartiX pentru profesionalism, răbdare și înțelegere. Vă doresc succes în tot ce veți face. Mulțumesc cu recunoștință! Cu deosebit respect

Mariana Genoveva

Mă numesc Mariana Genoveva, am 68 de ani și un istoric medical kilometric. Am avut onoarea, de a mă număra printre primii beneficiari ai Programului Nutrițional Restartix, cel inițial și cel de menținere. Sub indrumarea echipei excepționale Restartix, am slăbit 8 kg, am învățat multe secrete, principii și reguli care m-au ajutat să fiu mai optimistă, mai energică, mai consecventă. Este un adevărat miracol. Au fost o călătorie și o experiență minunate! Nu am cuvinte să vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți cu maximum de profesionalism, promptitudine și empatie. Mulțumesc! Muțumesc! Mulțumesc!

EVENIMENT LIVE

Cum poți participa?

Mai simplu de atât nici nu se poate!

Evenimentul are loc online, este GRATUIT astfel încât îl putea urmări toate informațiile și sfaturile prețioase direct din confortul locuinței tale.

  Asigură-ți locul astăzi și pregătește-te să descoperi cheile unei relații armonioase între farfurie, inimă și creierul tău. Locurile sunt limitate, așa că acționează rapid! 💪🍽️

Apasă butonul „ÎNSCRIE-TE GRATUIT” pentru a te alătura acestei călătorii de autodescoperire și transformare.

Ne vedem acolo! 👩‍🍳🧘‍♂️🤗