ALFABETUL NUTRIȚIEI DE SĂRBĂTORI

23 Noiembrie 2023, Ora 19:00

Alfabetul Nutriției de Sărbători
Curs Introductiv în Nutriție

4 Octombrie 2023, ora 19:00

Te-ai întrebat vreodată cum pot să îți echilibrezi dieta în timpul sărbătorilor fără a mă simți privat de mâncărurile tradiționale?

Ți-ai pus întrebări despre ce rol joacă genetica în nutriție și cum pot să o folosești în avantajul tău pentru o sănătate mai bună?

Ce vei afla participând la acest eveniment?

 

🍏 1. Nutriția Simplificată:

  • 🥦 Înțelege conceptele de bază despre carbohidrați, proteine și grăsimi și impactul lor asupra sănătății.

🔍 2. Secretul unui Bilanț Caloric Corect:

  • ⚖️ Descoperă cum funcționează bilanțul energetic și cum să-l folosești pentru a ajunge la greutatea dorită.

💪 3. Metabolismul și Controlul Greutății:

  • 🔥 Află cum metabolismul bazal influențează energia consumată și cum să-l gestionezi pentru atingerea scopurilor tale.

🍖 4. Cum Proteinele Influentează Masa Musculară și Longevitate:

  • 💪 Discutăm importanța proteinelor pentru dezvoltarea și menținerea masei musculare și impactul acestora asupra sănătății.

🌱 5. Vitamine și Minerale pentru O Viață Sănătoasă:

  • 🥑 Învață ce vitamine și minerale sunt necesare pentru a te menține sănătos.

🥗 6. Mâncarea Sănătoasă în Timpul Postului:

  • 🍉 Primești sfaturi pentru a mânca echilibrat în timpul postului și cum să-ți păstrezi greutatea.

⚠️ 7. Evitarea Îngrășării în Timpul Postului:

  • 🤔 Înțelege de ce unii se îngrașă în post și descoperă trucuri pentru a evita surplusul de kilograme.

📚 8. Cum să Aplici Cunoștințele în Viața de Zi cu Zi:

  • 🌟 Învață să aplici informațiile dobândite în viața cotidiană pentru mai multă energie și o stare de bine.

👩‍⚕️ 9. Importanța Medicului Specialist:

  • 📋 Înțelege importanța consultării cu un medic pentru un plan de nutriție personalizat.

🌟 Participând la acest webinar, vei primi informații practice și accesibile despre nutriție, ajutându-te să faci pași importanți către un stil de viață sănătos.

Dr. Andra Zaharia

De departe, două dintre cele mai comune afecțiuni răspândite la nivel mondial sunt supraponderalitatea și obezitatea.

Deși oamenii știu multe informații despre alimentație, în realitate pun în practică extraordinar de puține.

Sunt doctor Andra Zaharia, sunt medic specialist în genetică medicală și expert în nutriție. și te invit să te înscrii gratuit în cadrul webinarului Alfabetul Nutriției, Curs Introductiv în Nutriție.

Pe data de 23 noiembrie, începând cu ora 19, vreau să ofer cât mai multe informații practice despre alimentație, informații pe care chiar tu poți să le integrezi în alimentația ta de zi cu zi, astfel încât să ajungi la obiectivul dorit.

 Dr. Andra Zaharia, medic specialist in Genetică Medicală și Nutriție

Ce spun cei care au participat la alte evenimente alături de noi

Ramona S.

Programul este un ghid pentru schimbarea stilului de viață (alimentație, cumpărături, hidratare, mișcare, somn, echilibru psiho-emoțional). Planul alimentar cuprinde meniuri tradiționale românești, simple și gustoase, gândite în așa fel încât să nu suprasolicite talentul gastronomic și, în același timp, să ajute la reducerea apetitului, intrarea în deficit caloric (pentru a elimina kilogramele în plus, fără înfometare) și accelerarea metabolismului. Mulțumesc întregii echipe RestartiX Nutrițional pentru profesionalismul, răbdarea și susținerea de care dau dovadă!

Cocuta B.

Niciodată n-am mâncat atat de mult, nu m-am simțit atât de bine slăbind și în plus, n-am crezut că e posibil, slăbesc exact cât i-am spus dlui doctor că vreau să slăbesc pe lună! Necesită ceva efort pentru cei cu program foarte încărcat dar te descurci dacă îți dorești. O văd ca mod de viață aceasta abordare. N-o pot numi ,,dieta”. Cred că e una dintre cele mai bune achiziții făcută pentru mine personal!

Maria Papp

Bună seara, am finalizat programul RestartiX Nutrițional… Am atins obiectivele principale (masă musculară, grăsime viscerală). Mulțumesc echipei pentru profesionalism și suport. Mă simt minunat, mulțumesc că existați.

Maria Ferariu

Rezultatele sunt spectaculoase – mi-am propus 6 kg și am pierdut 8,5 kg! Mulțumesc din suflet echipei de specialiști și domnului doctor în mod special! O zi minunată!

Cătălin Sofrone

Vă mulțumesc încă o dată întregii echipe, pentru tot ce ați făcut, mi-am împlinit un vis cu ajutorul dumneavoastră. Am avut rezultate excepționale, am reușit sa slăbesc 15kg.

Gabriela Somi

M-am bucurat că am reușit să termin programul, am slăbit frumos, am avut energie, nu mi-a fost foame și m-am obișnuit cu orele fixe de masă! Încet am început să-mi schimb garderoba!😊Stilul meu de viață s-a schimbat mult în aceste trei luni și practic asta a fost ideea de la început! Cei din jurul meu, inclusiv elevii mei, au observat că m-am schimbat, cică, am „întinerit”! Deci, programul nutrițional a fost o reușită pentru mine!! Mii de mulțumiri întregii echipe! Să ne auzim cu bine, oameni dragi sufletului meu!❤️🤗🥰🙏

Mangata Viorica

M-am gândit mereu ca am avut o bună inspirație când m-am înscris la programul Nutrițional fiindcă mi-am propus să slăbesc 10 kg și am reușit, deși locuiesc la țară și nu am avut tot ce era în program zilnic. Am înlocuit cu ceva asemănător și a dat rezultat. Eu am o mulțime de pomi și au rodit mult anul acesta și am făcut în asa fel sa nu mai pun niciun gram în plus. Corpul meu în cele trei luni de program a învățat sa nu mai consume în plus. Și așa îmi păstrez greutatea, pentru că intervine saturația. Cam așa fac eu. Vă mulțumesc pentru ajutorul oferit de a-mi atinge țelul.

Adriana Bunea

Pot să spun că programul Nutrițional a însemnat o schimbare majoră în viața mea. Cel mai greu și important pas a fost să iau decizia de a ma înscrie în program. Am învățat ce și cât sa mănânc. Dar și cât să mă mișc. Și continui să mă mișc mult și cu plăcere. Am devenit dependentă de mișcare. Mă simt foarte bine și datorită exercițiilor din programul de kinetoterapie. Motiv pentru care țin să mulțumesc întregii echipe RestartiX pentru profesionalism, răbdare și înțelegere. Vă doresc succes în tot ce veți face. Mulțumesc cu recunoștință! Cu deosebit respect

Mariana Genoveva

Mă numesc Mariana Genoveva, am 68 de ani și un istoric medical kilometric. Am avut onoarea, de a mă număra printre primii beneficiari ai Programului Nutrițional Restartix, cel inițial și cel de menținere. Sub indrumarea echipei excepționale Restartix, am slăbit 8 kg, am învățat multe secrete, principii și reguli care m-au ajutat să fiu mai optimistă, mai energică, mai consecventă. Este un adevărat miracol. Au fost o călătorie și o experiență minunate! Nu am cuvinte să vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți cu maximum de profesionalism, promptitudine și empatie. Mulțumesc! Muțumesc! Mulțumesc!

EVENIMENT LIVE

Cum poți participa?

Mai simplu de atât nici nu se poate!

Evenimentul are loc online, este GRATUIT astfel încât îl putea urmări toate informațiile și sfaturile prețioase direct din confortul locuinței tale.

Fi pregătit pentru o experiență informativă și interactivă. Asigură-te că ai întrebări pentru sesiunea de întrebări și răspunsuri la final. Locurile sunt limitate, așa că acționează rapid!

Apasă butonul „ÎNSCRIE-TE GRATUIT” pentru a te alătura acestei călătorii de autodescoperire și transformare.

Ne vedem acolo! 👩‍🍳🧘‍♂️🤗