Felicitări, înscrierea ta a fost confirmată!

Ne face o deosebită plăcere să te felicităm pentru decizia de a te alătura evenimentului nostru „Alfabetul Nutriției de Sărbători – Curs introductiv în nutriție”.

Ai făcut un pas important către îmbunătățirea stilului tău de viață și a cunoștințelor despre nutriție!

🔗 Link-ul Pentru Camera Live: Te asigurăm că totul este pregătit pentru o experiență interactivă și educativă de top.

Joi, pe 23 noiembrie, în ziua evenimentului, îți vom trimite linkul pentru camera live. Acest link îți va oferi acces direct la webinar, unde vei putea să interacționezi, să pui întrebări și să te bucuri de o sesiune plină de informații valoroase.

📝 Pregătirea Pentru Eveniment: Îți recomandăm să pregătești un caiet de notițe și un pix pentru a putea înregistra toate informațiile valoroase pe care le vom împărtăși. De asemenea, asigură-te că ai o conexiune stabilă la internet pentru a evita întreruperile.

🤔 Ai Întrebări? Dacă ai întrebări înainte de eveniment sau dacă ai nevoie de ajutor cu ceva, te rugăm să nu eziti să ne contactezi. Suntem aici pentru a te asista și pentru a te asigura că experiența ta este cât mai plăcută și informativă.

🌟 Urmărește-ne pe Social Media: Pentru mai multe informații și resurse utile, urmărește-ne pe canalele noastre de social media. Vom posta actualizări regulate, sfaturi de nutriție și multe altele.

Suntem nerăbdători să te întâmpinăm la „Alfabetul Nutriției de Sărbători” și să explorăm împreună călătoria fascinantă a nutriției.

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile noastre intră în canalul  Whatsapp RestartiX!

Dă click pe butonul de mai jos pentru a fi la curent cu toate noutățile!


Pentru a vedea Live pe Youtube accesati acest buton: