ADN-UL OASELOR TALE

04 Octombrie 2023, Ora 19:00

ADN-ul Oaselor Tale:
Nutriția Esențială pentru Oase Sănătoase

4 Octombrie 2023, ora 19:00

Te-ai întrebat vreodată cum poți influența pozitiv sănătatea oaselor tale?

Ți-ai pus întrebări despre modul în care nutriția și stilul de viață pot juca un rol crucial în menținerea oaselor tale sănătoase pe termen lung?

Ce vei afla participând la acest eveniment?

🔍 Introducere în Sănătatea Oaselor: Înțelegeți structura și funcțiile sistemului osos și importanța sănătății oaselor de-a lungul vieții.

📉 Factori de Risc pentru Sănătatea Oaselor: Descoperiți cum genetica, îmbătrânirea, menopauza și afecțiunile medicale pot influența sănătatea oaselor.

🥗 Rolul Nutriției în Sănătatea Oaselor: Aflați despre importanța calciului, vitaminei D și altor nutrienți pentru sănătatea oaselor.

🏋️ Stilul de Viață și Sănătatea Oaselor: Cum activitatea fizică și evitarea factorilor de risc pot contribui la sănătatea oaselor.

👶 Sănătatea Oaselor în Diverse Etape ale Vieții: De la copii și adolescenți, până la adulții tineri și vârstnici, strategii pentru menținerea sănătății oaselor în fiecare etapă.

📣 Sfaturi și Strategii pentru Menținerea Sănătății Osoase: Primiți sfaturi practice pentru o sănătate osoasă optimă.

Dr. Andra Zaharia

Îți mulțumesc din suflet pentru interesul tău privind subiectul sănătății oaselor și pentru că ai ales să faci parte din evenimentul nostru special, „ADN-ul Oaselor Tale: Nutriția Esențială pentru Oase Sănătoase.” Sunt extrem de bucuroasă să știu că împărtășim aceeași pasiune pentru sănătate și pentru sănătatea oaselor în particular.

Evenimentul nostru este mai mult decât o simplă prezentare. Este o ocazie de a aduce în prim-plan informații vitale despre sănătatea oaselor și de a discuta direct cu oameni ca tine, preocupați de starea lor de bine.

În timpul prezentării mele, împreună vom explora secretele sănătății oaselor, vom analiza factorii care pot influența negativ starea acestora și vom dezvălui cum nutriția și un stil de viață sănătos pot fi cheia pentru oase puternice și sănătoase pe termen lung.

Sunt nerăbdătoare să împărtășesc cu tine cele mai recente cercetări și să-ți ofer sfaturi practice pentru a-ți îmbunătăți sănătatea oaselor. În plus, voi răspunde cu drag întrebărilor tale în sesiunea de întrebări și răspunsuri.

Acest eveniment este un prilej de învățare și de conectare, iar eu sunt aici pentru a te ghida pe drumul către o sănătate osoasă optimă. Sper că vei pleca de la acest eveniment cu informații valoroase și cu inspirație pentru a face alegeri sănătoase în viața ta de zi cu zi.

 Dr. Andra Zaharia, medic specialist in Genetică Medicală și Nutriție

Ce spun cei care au participat la alte evenimente alături de noi

Ramona S.

Programul este un ghid pentru schimbarea stilului de viață (alimentație, cumpărături, hidratare, mișcare, somn, echilibru psiho-emoțional). Planul alimentar cuprinde meniuri tradiționale românești, simple și gustoase, gândite în așa fel încât să nu suprasolicite talentul gastronomic și, în același timp, să ajute la reducerea apetitului, intrarea în deficit caloric (pentru a elimina kilogramele în plus, fără înfometare) și accelerarea metabolismului. Mulțumesc întregii echipe RestartiX Nutrițional pentru profesionalismul, răbdarea și susținerea de care dau dovadă!

Cocuta B.

Niciodată n-am mâncat atat de mult, nu m-am simțit atât de bine slăbind și în plus, n-am crezut că e posibil, slăbesc exact cât i-am spus dlui doctor că vreau să slăbesc pe lună! Necesită ceva efort pentru cei cu program foarte încărcat dar te descurci dacă îți dorești. O văd ca mod de viață aceasta abordare. N-o pot numi ,,dieta”. Cred că e una dintre cele mai bune achiziții făcută pentru mine personal!

Maria Papp

Bună seara, am finalizat programul RestartiX Nutrițional… Am atins obiectivele principale (masă musculară, grăsime viscerală). Mulțumesc echipei pentru profesionalism și suport. Mă simt minunat, mulțumesc că existați.

Maria Ferariu

Rezultatele sunt spectaculoase – mi-am propus 6 kg și am pierdut 8,5 kg! Mulțumesc din suflet echipei de specialiști și domnului doctor în mod special! O zi minunată!

Cătălin Sofrone

Vă mulțumesc încă o dată întregii echipe, pentru tot ce ați făcut, mi-am împlinit un vis cu ajutorul dumneavoastră. Am avut rezultate excepționale, am reușit sa slăbesc 15kg.

Gabriela Somi

M-am bucurat că am reușit să termin programul, am slăbit frumos, am avut energie, nu mi-a fost foame și m-am obișnuit cu orele fixe de masă! Încet am început să-mi schimb garderoba!😊Stilul meu de viață s-a schimbat mult în aceste trei luni și practic asta a fost ideea de la început! Cei din jurul meu, inclusiv elevii mei, au observat că m-am schimbat, cică, am „întinerit”! Deci, programul nutrițional a fost o reușită pentru mine!! Mii de mulțumiri întregii echipe! Să ne auzim cu bine, oameni dragi sufletului meu!❤️🤗🥰🙏

Mangata Viorica

M-am gândit mereu ca am avut o bună inspirație când m-am înscris la programul Nutrițional fiindcă mi-am propus să slăbesc 10 kg și am reușit, deși locuiesc la țară și nu am avut tot ce era în program zilnic. Am înlocuit cu ceva asemănător și a dat rezultat. Eu am o mulțime de pomi și au rodit mult anul acesta și am făcut în asa fel sa nu mai pun niciun gram în plus. Corpul meu în cele trei luni de program a învățat sa nu mai consume în plus. Și așa îmi păstrez greutatea, pentru că intervine saturația. Cam așa fac eu. Vă mulțumesc pentru ajutorul oferit de a-mi atinge țelul.

Adriana Bunea

Pot să spun că programul Nutrițional a însemnat o schimbare majoră în viața mea. Cel mai greu și important pas a fost să iau decizia de a ma înscrie în program. Am învățat ce și cât sa mănânc. Dar și cât să mă mișc. Și continui să mă mișc mult și cu plăcere. Am devenit dependentă de mișcare. Mă simt foarte bine și datorită exercițiilor din programul de kinetoterapie. Motiv pentru care țin să mulțumesc întregii echipe RestartiX pentru profesionalism, răbdare și înțelegere. Vă doresc succes în tot ce veți face. Mulțumesc cu recunoștință! Cu deosebit respect

Mariana Genoveva

Mă numesc Mariana Genoveva, am 68 de ani și un istoric medical kilometric. Am avut onoarea, de a mă număra printre primii beneficiari ai Programului Nutrițional Restartix, cel inițial și cel de menținere. Sub indrumarea echipei excepționale Restartix, am slăbit 8 kg, am învățat multe secrete, principii și reguli care m-au ajutat să fiu mai optimistă, mai energică, mai consecventă. Este un adevărat miracol. Au fost o călătorie și o experiență minunate! Nu am cuvinte să vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți cu maximum de profesionalism, promptitudine și empatie. Mulțumesc! Muțumesc! Mulțumesc!

EVENIMENT LIVE

Cum poți participa?

Mai simplu de atât nici nu se poate!

Evenimentul are loc online, este GRATUIT astfel încât îl putea urmări toate informațiile și sfaturile prețioase direct din confortul locuinței tale.

Fi pregătit pentru o experiență informativă și interactivă. Asigură-te că ai întrebări pentru sesiunea de întrebări și răspunsuri la final. Locurile sunt limitate, așa că acționează rapid!

Apasă butonul „ÎNSCRIE-TE GRATUIT” pentru a te alătura acestei călătorii de autodescoperire și transformare.

Ne vedem acolo! 👩‍🍳🧘‍♂️🤗